Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha lenne egy háborús helyzet,...

Ha lenne egy háborús helyzet, tegyük fel, akkor ti meghalnátok Magyarországért?

Figyelt kérdés
Indokold is meg hogy miért igen/nem, légyszi. Kiváncsi vagyok rá, hányan vannak még úgy a barátaimon és rajtam kívül is, hogy semmi pénzért nem
ma 18:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha az lenne a tét, hogy visszafoglaljuk Magyarországot, akkor igen.
ma 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ.
ma 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell feltenned a kérdést sem, köztudott hogy a "nem" válaszok aránya nyerne. Több éve nyomják ezt a háborús pszichózist, még régebb óta a gyűlöletkampányokat, közben az életszínvonal az összeomlás felé tart. Magyar magyarnak farkasa, 'ha nekem rossz, akkor másnak se legyen jó' az alap egymáshoz viszonyulás. Saját magáért és az egymásért való kiállás is nulla, ezért nem megy senki utcára ha baja van, passzívan tűr mindent beletörődve mindenbe. Még polgárháború sem törhetne ki, mert ahhoz fel kell kelni és elindulni, ami nyűg.

A kérdés csak azért abszurd, mert nem fogja megkérdezni senki sorozáskor, hogy akarsz-e menni. Azért is, mert nem tudom milyen háborúba készülsz menni EU és NATO tagként. Ezek egyelőre garanciák, hogy a tagok egymást nem támadják meg, és külső támadás esetén a saját hadsereg (nem a képzetlen civilek) kerülnek bevetésre.

ma 19:05
 4/11 A kérdező kommentje:
#3: teljesen egyetértek veled, igazad van és jogos a válaszod. Pont azt beszéltük ismerősömmel, hogy tök jó lenne összefogni, kb úgy mint 1956-ban aztán rendet teremteni itt már végre…
ma 19:11
 5/11 DK-s ***** válasza:
57%

#3-nak:

Biztos hogy dezertálnék. És ezt fegyveres szolgálatra kiképzettként mondom.

ma 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
A jelenlegi "magyar" "országért" nem, itt pusztuljon az egész kipcsak hűbérbirtok. Ha a Fideszt feláldozzuk akkor igen.
ma 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
#5: meg tudom érteni abszolút a te gondolatod is
ma 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Ha a Fidesz ellen kellene egy olyan balhét csinálni, mint anno Gyurcsányék ellen akkor igen, abban benne lennék és mennék.

Ha arról van szó, hogy egy idegen hadsereg tör be és el akarja foglalni az országot akkor gondolkodás nélkül menekülnék.

23/F

ma 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Tipli. Nem kell ehhez indoklás, mindenki félti a xaros életét.
ma 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

"Sehonnai bitang ember, ki ha kell halni nem mer.

Kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete."

ma 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!