Akiket zavar, hogy egyes nyugati államok fegyverekkel támogatták Ukrajnát, azok harsányan kritizálták Irán és Észak Korea Oroszországot támogató fegyverszállításait is?
Figyelt kérdés
Mert ha nem, akkor kilóg ám az a bizonyos lóláb....🤭jan. 5. 15:51
1/13 anonim válasza:
Mi közöm nekem Észak-Korea fegyverszállításaihoz? Én azt kritizálom, hogy az EU az én befizetett adómból adja a fegyvert Ukrajnának. Majd ha Észak-Korea is az én pénzemből szállít fegyvereket, őket is kritizálni fogom.
2/13 anonim válasza:
nézd meg az első 10 percet a filmből és rájössz https://www.youtube.com/watch?v=VKBOfGyq4JQ
3/13 anonim válasza:
Nem zavar, mivel ebben a háborúban Oroszország áll a jó oldalon.
4/13 anonim válasza:
Engem csak az ukránok támogatása zavar. Bocsi.
6/13 DK-s válasza:
Én igen.
Megjegyzem, hogy az Észak-Koreai aktív katonai jelentlét miatt a nyugatnak már rég hadüzenetet kellett volna küldenie.
Csak hát amelyik kutya ugat, ...
7/13 PMC Wagner válasza:
figyelj hogy az USA mit csinal azt magasról leszarom mert semmi közünk hozzá, de az EUs háborús erőfeszítések krvára zavarnak. Úgy értem erre van pénz baszki, de a határvédelemre meg nincs.
8/13 anonim válasza:
A 3-ra csak annyit: mi határozza meg, mi a jó vagy rossz oldal és ki áll azon? Egyáltalán létezik ebben az esetben jó és rossz?
9/13 anonim válasza:
"Én azt kritizálom, hogy az EU az én befizetett adómból adja a fegyvert Ukrajnának. "
Nem mintha egy átlag fideszbirka sokat adózna a közmunkás bér után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!