Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Akiket zavar, hogy egyes...

Akiket zavar, hogy egyes nyugati államok fegyverekkel támogatták Ukrajnát, azok harsányan kritizálták Irán és Észak Korea Oroszországot támogató fegyverszállításait is?

Figyelt kérdés
Mert ha nem, akkor kilóg ám az a bizonyos lóláb....🤭
jan. 5. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Mi közöm nekem Észak-Korea fegyverszállításaihoz? Én azt kritizálom, hogy az EU az én befizetett adómból adja a fegyvert Ukrajnának. Majd ha Észak-Korea is az én pénzemből szállít fegyvereket, őket is kritizálni fogom.
jan. 5. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
nézd meg az első 10 percet a filmből és rájössz https://www.youtube.com/watch?v=VKBOfGyq4JQ
jan. 5. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Nem zavar, mivel ebben a háborúban Oroszország áll a jó oldalon.
jan. 5. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Engem csak az ukránok támogatása zavar. Bocsi.
jan. 5. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
egyetértek a 3-al
jan. 5. 16:00
 6/13 DK-s ***** válasza:
20%

Én igen.

Megjegyzem, hogy az Észak-Koreai aktív katonai jelentlét miatt a nyugatnak már rég hadüzenetet kellett volna küldenie.

Csak hát amelyik kutya ugat, ...

jan. 5. 16:10
 7/13 PMC Wagner ***** válasza:
65%
figyelj hogy az USA mit csinal azt magasról leszarom mert semmi közünk hozzá, de az EUs háborús erőfeszítések krvára zavarnak. Úgy értem erre van pénz baszki, de a határvédelemre meg nincs.
jan. 5. 16:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A 3-ra csak annyit: mi határozza meg, mi a jó vagy rossz oldal és ki áll azon? Egyáltalán létezik ebben az esetben jó és rossz?
jan. 5. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

"Én azt kritizálom, hogy az EU az én befizetett adómból adja a fegyvert Ukrajnának. "

Nem mintha egy átlag fideszbirka sokat adózna a közmunkás bér után.

jan. 5. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
#9 Nem csak a bér után adózunk :)
jan. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!