Milyen lenne a világ ha Adolf Hitler nyerte volna a második világháborút? Akkor ma nyiltan lehetne bárki náci mint napjainkban kommunista?
#21 Mint ma hol?
Pl. Észak-Koreánál vagy a hasonló komcsi diktatúráknál lehet hogy nagyobb szólás-és sajtószabadság volt a Harmadik Birodalomban.
@23 Én azért kíváncsi lennék, hogy zsidóként vagy más nem árja népként (pl. akár magyarként) vajon vállalhatnád-e a nemzetiségedet az olimpián egy náci uralom alatt. Én még arról sem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán élve megúsznád a kalandot.
Ennyit az EU-s naaagy elnyomásról. Ne akarjunk már úgy tenni, mintha az a náci ideológia olyan nagyon jó lett volna. Főleg mi, magyarok ne. A nácik szemében a malacok két fokkal álltak feljebb a zsidóknál, és csak egyetlen fokkal feljebb a magyarnál, mert a malacoknak legalább ehető a zsírja.
#23 Nyugat Európában is nyugodtan szidhatod a woke ideológiát vagy a kormányt (él kifejezetten woke ellenes rokonom Hollandiában, sokan ott sem értenek ezzel egyet és szóvá is teszik), az USAban meg pláne, nézz csak rá a republikánus Elon twitterére.
Nem fognak agyonlőni se bebörtönözni, ne aggódj. A nácik igen ha Hitlert szidod.
Nem volt jó ötlet Oroszországot mint áldozatot felhozni, mert ott valóban diktatúra van, és ezzel együtt ők a WW2 óta gyűlölik a nácikat, Ukrajnát is lépten nyomon nácinak nevezik. Vagy neked mindegy, csak fúj libsik, fúj b*zik?
Nyugat-Európában tönkretesznek, ha nem értesz egyet a woke diktatúrával, és ezt fel is vállalod. Volt olyan egyetemi oktató, akit kirúgtak, mert kimondta azt a nyilvánvaló tényt, hogy két nem létezik. A médiában tilos kritizálni a bevándorlást. Egy tudós Nobel-díját visszavonták, mert kimondta azt a szintén nyilvánvaló tényt, hogy a négerek IQ-ja átlagban alacsonyabb a fehérekénél. A covidiktatúra alatt az orvosok karrierét is tönkretették, ha azok túlzónak találták a pánikkeltést vagy figyelmeztettek a kísérleti oltások veszélyeire.
A Harmadik Birodalomban miről volt tilos igazat mondani?
#26 Ha igaz lenne amit mondanál Nyugat-Európában nem indulhatna jobboldali párt. Milyen diktatúra az olyan ahol van választójogod? Hogyhogy nincs cenzúrázva a net, tehát ha te jobboldali tartalomról akarsz olvasni, tájékozódni akkor a rendelkezésedre áll? Ha a szörnyű hanyatló nyugaton diktatúrában sanyargatják az embereket, miért nem mennek keletre, miért fordítva van?
Hitler ami jót tett Németország gazdaságával az elején, azt szét is barmolta a háborúval amit elkezdett. Csak sz0pást hozott mindenkire, a saját szentnek tartott árija népére is.
De valóban, biztos kánaán lenne itt nekünk Németország megtűrt csicskáiként. De a tornyosuló hullahegyek lennének csak az igazán faszányosak, amiket addig kerülgethetnénk mígnem csak olyan "fajok" maradnak a bolygón amikre a Führer rábólintott volna.
Ha ez szimpi akkor javaslom Észak-Koreát, igaz hogy hiányzik a nácik számára a legfontosabb rész, a fajelmélet, de a teljes kontroll és a személyi kultusz stimmel.
"Én még arról sem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán élve megúsznád a kalandot."
Én meg arról vagyok meggyőződve, hogy zsidó sportolókat maga a náci Németország indított a nácik által rendezett olimpián, és más nemzetiségű zsidó sportolók is indulhattak.
"Milyen diktatúra az olyan ahol van választójogod?"
Még Észak-Koreában is van választójog :D
Ilyen alapon nincs is olyan hogy diktatúra, puszta kitaláció az egész...
"Ha ez szimpi akkor javaslom Észak-Koreát, igaz hogy hiányzik a nácik számára a legfontosabb rész, a fajelmélet, de a teljes kontroll és a személyi kultusz stimmel."
Sokminden más sem stimmel. Nagyon eltérő egymástól a két hatalom. Véleménye pedig egyelőre mindenkinek lehet, nem fogok csak azért elköltözni mert az én véleményem neked nem tetszik, és te nem is küldhetsz el pusztán ezért. Egyelőre itt nincs diktatúra, kénytelen leszel megtűrni veled ellentétes véleménnyel bíró embereket is az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!