Az EU-nak hány atombombára és milyen erős hadseregre lenne szüksége, hogy megszabaduljon az USA zsarnoksága alól?
39.: Igen, de akkor miért fekete-fehérben látjátok?
Pont arról szólt a kérdés, hogy az EU egyik része az amerikaiaknak, a másik része meg az oroszoknak csicskul, közben meg mindkettő ellenünk van, de a ti fejetekben csak a nagy szent amerika létezik, aki a legjobbat akarja nekünk, és csak gonosz oroszbérencek vannak.
"Pont arról szólt a kérdés, hogy az EU egyik része az amerikaiaknak, a másik része meg az oroszoknak csicsku"
Pont ez úgy hülyeség, ahogy van.
Most mondtam, hogy ez nem fekete vagy fehér.
1, Ez nem szövetségi rendszer, hanem gyarmatrendszer. Mégis milyen szövetséges, aki felrobbantja a Nordstream-et hogy hozhassa négyszeres(!) áron a tetves LNG-jét?! Ez csak egy példa, ha mindet felsorolnám kifogyna a billentyűzetem. :D
2, Az USA SEMMITŐL nem véd meg minket:
- van elég baja az Izraeliek seggének védelmével
- van elég baja otthon az illegális migráns-problémával
- lesz elég baja a demokratákkal, akik mindent el fognak követni, hogy megkeserítség Trumpli életét.
- egyébként is jobban tenné az USA, ha nem akasztana tengelyt az oroszokkal. Tudom, tudom, le tudná nyomni őket. De nem fogja, mert az neki is fájna és nem kicsit.
#13 "
Fidesz az jobboldali, nem?"
Hát nem.
"hogy hozhassa négyszeres(!) áron a tetves LNG-jét?"
Attól ez a hülyeség nem válik igazzá, hogy kényszeresen leírod minden ilyen kérdés alá. A gázárak ellentmondanak ennek az orosz kamunak :)
A Fidesz egy kapitalista családi vállalkozás. Nagyjából így lehet legjobban jellemezni. Se nem bal-, se nem jobboldali.
Orbán sutyiban teszi meg, amit az Atlantista elit megkíván, közben hírdeti hogy neki az ország szuverenitása a fontos. Ilyen a fidesz. De nem jobb a DK sem, hogy a többit ne is említsem.
Azokkal nem értek egyet, akik kígyót-békát kiabálnak Orbánra csak azért mert nem akarja összerúgni Putyinnal a port... Az a baj, hogy az igen "kiművelt" globalisták (akiket nálunk a balosok képviselnek) legfőbb mantrája az hogy mindenki (is) Putyin-bérenc aki nem akar az oroszokba úgymond belerúgni. Ezért szimpatikusabb - úgy általában - a fidesz az embereknek, ezért nem tudják legyőzni a balosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!