Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az EU-nak hány atombombára és...

Az EU-nak hány atombombára és milyen erős hadseregre lenne szüksége, hogy megszabaduljon az USA zsarnoksága alól?

Figyelt kérdés
nov. 27. 14:32
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Én nem tudom miért liberális. Ezt egyedül Te állítottad a saját Magad linkjének ellentmondva. Te állítasz valamit, miért Én mondjam meg, hogy miért állítod ezt? Ezt Neked kell tudnod. Én nem vagyok nagyokos, pont ezért kérdezem, hogy miért liberális, mert Én erre nem tudok válaszolni.
nov. 27. 20:46
 32/47 anonim ***** válasza:

"Mitől nacionalista?"

Te linkelted, hogy az.

nov. 27. 20:47
 33/47 A kérdező kommentje:

31.: Úgy értem, hogy mondd meg te, mitől nacionalista. Én nyilván azért kérdezek, mert nem tudok dolgokat, te meg azért válaszolsz, mert tudod a dolgokat, vagy legalábbis úgy csinálsz.

Azért linkeltem, hogy bizonyítsam, a wikipédia megbízhatatlan forrás, Orbán sosem volt nacionalista.

nov. 27. 20:51
 34/47 anonim ***** válasza:

[link]

nov. 27. 21:07
 35/47 anonim ***** válasza:

"31.: Úgy értem, hogy mondd meg te, mitől nacionalista. Én nyilván azért kérdezek, mert nem tudok dolgokat, te meg azért válaszolsz, mert tudod a dolgokat, vagy legalábbis úgy csinálsz."

Én többek között a Wikipediáról tudom, hogy jobboldali, meg a szintén általad linkelt Wikipedia cikkből, hogy nacionalista. Mindenhol nacionalistaként van rá hivatkozva. Te miért cáfolod meg ezt? Te cáfolod meg a Wikipediát, de mi alapján, ez itt a kérdés.

Amúgy tuti Te vagy az a felhasználó, aki mindig a palesztinokat védi és aki szerint minden szál a zsidókhoz fut ki.

nov. 27. 21:13
 36/47 A kérdező kommentje:

34.: Ezt liberálisok írták?

35.: Miért védeném a palesztinokat, semmi keresnivalójuk más földjén, ami sosem volt az övék, ráadásul minden segítséget megkaptak, de nekik fontosabb volt a vízcsövekből rakétákat gyártani, mint a saját népüket itatni.

Pl. azért cáfolom, mert a benzinárstop, rezsicsökkentés, és számos hasonló intézkedései baloldali.

nov. 27. 21:20
 37/47 anonim ***** válasza:
60%
Mitől baloldali egy intézkedés? Hitlernek például nem voltak baloldali intézkedései?
nov. 27. 21:22
 38/47 A kérdező kommentje:

37.: Attól, hogy szociális, a jobboldali meg a piacgazdaság.

Nem tudom, hogy voltak-e baloldali intézkedései, de hogy jön ez ide? Orbánék egész gazdasági rendszere baloldali, nemcsak néhány elem.

nov. 27. 21:27
 39/47 anonim ***** válasza:
A világ nem ilyen fwkete-fehér, ahogy azt képzeled...
nov. 27. 21:29
 40/47 anonim ***** válasza:

"37.: Attól, hogy szociális, a jobboldali meg a piacgazdaság.

Nem tudom, hogy voltak-e baloldali intézkedései, de hogy jön ez ide? Orbánék egész gazdasági rendszere baloldali, nemcsak néhány elem."

Például az állatvédelmi törvény az milyen alapon volt jobboldali?

Úgy jön ide, hogy a Fideszt is pár baloldali nézete-rendelete alapján jelented ki, hogy igazából libsi. Akkor ennyi erőből Hitlerről is lehetne mondani, hogy libsi volt, meg komcsi.

Kiket tartasz jelenleg jobboldali pártnak? Velük szimpatizálsz? Vagy kikkel?

nov. 27. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!