Az EU-nak hány atombombára és milyen erős hadseregre lenne szüksége, hogy megszabaduljon az USA zsarnoksága alól?
"Mitől nacionalista?"
Te linkelted, hogy az.
31.: Úgy értem, hogy mondd meg te, mitől nacionalista. Én nyilván azért kérdezek, mert nem tudok dolgokat, te meg azért válaszolsz, mert tudod a dolgokat, vagy legalábbis úgy csinálsz.
Azért linkeltem, hogy bizonyítsam, a wikipédia megbízhatatlan forrás, Orbán sosem volt nacionalista.
"31.: Úgy értem, hogy mondd meg te, mitől nacionalista. Én nyilván azért kérdezek, mert nem tudok dolgokat, te meg azért válaszolsz, mert tudod a dolgokat, vagy legalábbis úgy csinálsz."
Én többek között a Wikipediáról tudom, hogy jobboldali, meg a szintén általad linkelt Wikipedia cikkből, hogy nacionalista. Mindenhol nacionalistaként van rá hivatkozva. Te miért cáfolod meg ezt? Te cáfolod meg a Wikipediát, de mi alapján, ez itt a kérdés.
Amúgy tuti Te vagy az a felhasználó, aki mindig a palesztinokat védi és aki szerint minden szál a zsidókhoz fut ki.
34.: Ezt liberálisok írták?
35.: Miért védeném a palesztinokat, semmi keresnivalójuk más földjén, ami sosem volt az övék, ráadásul minden segítséget megkaptak, de nekik fontosabb volt a vízcsövekből rakétákat gyártani, mint a saját népüket itatni.
Pl. azért cáfolom, mert a benzinárstop, rezsicsökkentés, és számos hasonló intézkedései baloldali.
37.: Attól, hogy szociális, a jobboldali meg a piacgazdaság.
Nem tudom, hogy voltak-e baloldali intézkedései, de hogy jön ez ide? Orbánék egész gazdasági rendszere baloldali, nemcsak néhány elem.
"37.: Attól, hogy szociális, a jobboldali meg a piacgazdaság.
Nem tudom, hogy voltak-e baloldali intézkedései, de hogy jön ez ide? Orbánék egész gazdasági rendszere baloldali, nemcsak néhány elem."
Például az állatvédelmi törvény az milyen alapon volt jobboldali?
Úgy jön ide, hogy a Fideszt is pár baloldali nézete-rendelete alapján jelented ki, hogy igazából libsi. Akkor ennyi erőből Hitlerről is lehetne mondani, hogy libsi volt, meg komcsi.
Kiket tartasz jelenleg jobboldali pártnak? Velük szimpatizálsz? Vagy kikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!