Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kell tartani a háborútól?...

Kell tartani a háborútól? lesz akkor valami ebből?

Figyelt kérdés
olvastam hogy németországba (én is itt élek) a cégeket felkészítik az esetleges bajra... aztán svédországrol olvastam hogy több millió embernek küldenek levele hogy ha baj van hova kell menni... ez mi? oké ezek csak segítő információk.. de eddig nem volt ilyen.. tehát lesz valami?? készülődik valami?

nov. 25. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=MuORdfZC8X8

készülhetünk az atomháborúra :(

nov. 26. 17:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Azert ebbe a videoba van jo sok HA
nov. 26. 17:22
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Ez az hogy a megelőző csapás olyan hogy ha mindkét fél be van sz*rva.

Inkább lép az egyik csak hogy megelőzze a másikat. De lehet feleslegesen mert az nem lépett volna... Ez patt helyzet, vagy mint a fegyverpárbaj.

Ki húzza meg hamarabb...

Most sikerült vennem lakást, és most született meg az unokahúgom.

Nem szeretném ha minden tönkre menne ne adja Isten a háború miatt.

Gondolom mindenki így van vele.

Reméljük nem lesz semmi.

nov. 26. 17:55
 14/21 valaki : ***** válasza:
57%

Én megértelek, engem is frusztrál az egész, sokat gondolok erre.

Nem tudom elfogadni, hogy pár ember dönti el, mi lesz.

Nem tudom eldönteni, mi a hiteles és mi az álhír,pedig magyar hírportálokat meg sem nyitok lassan.

Remélem, hogy nem lesz semmi….

nov. 26. 18:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem lesz. Riogatás az egész. Vagyont nézve senkinek sem érné meg. Még Amerikának sem. Háború alatt amcsik sem osztanák pénzért a fegyvert úgy,hogy nem is lenne kinek. Putyin nem hülye,ő nem fog indítani háborút. Bidennek meg már nincs rá ideje.
nov. 27. 15:39
 16/21 valaki : ***** válasza:
Amúgy az első kettőben (reméljük, utolsó), pont az volt az USA biznisze, hogy adta a kölcsönöket újjáépítésre :(
nov. 27. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
#3 Ez tetzik. :D De minek ehhez háború. Hisz nemsokára elolvad az Antarktisz (ugye mert akkora a globális felmelegedés! 😄) Lesz Lebensraum!
nov. 27. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajna igen, kell. De az atomháborútól kevésbé. A nukleáris téltől, amitől mindenki retteg attól meg még kevésbé...
nov. 27. 17:23
 19/21 anonim ***** válasza:
#11 Olvasd el Cresson H. Kearny-tól a "Nuclear War Survival Skills"-t és nyugodj meg.
nov. 27. 17:27
 20/21 anonim válasza:
#18 Akkor szerinted egy klasszikus háború viszont lesz?
nov. 27. 20:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!