Kell tartani a háborútól? lesz akkor valami ebből?
Figyelt kérdés
olvastam hogy németországba (én is itt élek) a cégeket felkészítik az esetleges bajra... aztán svédországrol olvastam hogy több millió embernek küldenek levele hogy ha baj van hova kell menni... ez mi? oké ezek csak segítő információk.. de eddig nem volt ilyen.. tehát lesz valami?? készülődik valami?nov. 25. 19:53
1/21 anonim válasza:
Nem lesz belőle nagyobb gond. Akkor már jobban készülődnének. De arra, hogy ijesztgetni lehessen az embereket, pont megfelelő.
2/21 anonim válasza:
Igen. Bidé gazdái mindent megtesznek, hogy sikerüljön még januárig, azaz Trump beiktatása előtt világháborút csinálniuk.
3/21 anonim válasza:
Én nem. A hábi csökkenti a túlnépesedést és életteret szabadít fel.
4/21 anonim válasza:
"olvastam hogy németországba (én is itt élek) a cégeket felkészítik az esetleges bajra"
Ott van baj azért rendesen. Most épp 825 milliót költenek díszegyenruhákra. Igaz hogy csak két napi lőszerkészletük van, de fontosabb hogy előkelően legyenek eltemetve. :)
5/21 anonim válasza:
6/21 anonim válasza:
Már a bunkereket is kezdik összeírni, feltölteni készletekkel.
9/21 anonim válasza:
3-as a hozzád hasonlókat akik hábinak írják a háborút bele kellene lőni a dunába. Nem is értem, hogy ha egy 8 éves gyerek szintjén vagy minek írsz ilyen témákhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!