Miért jelentkezik valaki külföldről, önként zsoldosnak a háborúba?
Figyelt kérdés
Van a szomszédunkban a háború.
Ukrán orosz háború.
Sokat lehet olvasni a médiában,hogy külföldi önkéntes zsoldosok jelentkeznek vagy az ukrán vagy az orosz oldalra,hogy harcoljanak.
Miért?
Egyszerű lenne a pénzre fogni,de biztos van ennek valami mélyebb aspektusa.
Semmi nem ér annyit főleg a sz@ros pénz nem,hogy cserébe önként vállad a halált, vagy azt,hogy egy életre megnyomorodsz.
ma 09:29
1/3 anonim válasza:
Harcolni akar, tapasztalatot szerezni, gyűlöli a túloldaliakat.
2/3 anonim válasza:
Vannak akik szeretnének harcolni. Kell nekik a bevetések izgalma... Szóval ilyen a természetük, ők harcolni akarnak. És vannak olyan rossz körülmények között élők, akiknek 1 havi orosz/ukrán bér egy vagyonnal ér fel. Úgy van vele, talán túlél 6 hónapot, aztán gazdagon megy haza.
3/3 anonim válasza:
Egy hasonlat. 20 éven keresztül bűnöző voltam. Tudod, az börtönnel jár, ha elkapnak. Egy bűnöző sem úgy kezd el csinálni valamit, hogy úgy is elkapnak, mindenképp ráfázok. Arra gondolna, hogy úgy is börtön lesz a vége, sok ember bele sem kezdene. Egy zsoldos is valahogy így áll hozzá. Én ügyes vagyok, tudok magamra vigyázni, én úgy is megúszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!