Pénzért. Van egy szakmám amit sehova se fogadtak el mert olyat kerestek akinek már van munkatapasztalata, én viszont épp elvégeztem az iskolát. A honvédség volt az egyetlen hely ahol a szakmámmal el tudtam helyezkedni. Nem a legjobb a fizetés, de tűrhető, és nem nagyon kell megszakadni érte.
2017. jún. 8. 19:34
2/11 anonim válasza:
Mert katonának lenni jó.
2017. jún. 8. 20:45
3/11 anonim válasza:
Sokan azért mert munkanélküliek és nincs életcéljuk, főként fiatalokról beszélek.
2017. jún. 8. 21:10
4/11 anonim válasza:
Én jelentkeztem volna, DE Orbán Viktor lett a miniszterelnök és nem kívántam a tömegbe lőni ha a diktatúrája bedől és kivezényelnek a civilekre.
2017. jún. 8. 22:27
5/11 A kérdező kommentje:
És aki tisztnek, nem közkatonának / legénységi állományúnak ?
2017. jún. 8. 22:52
6/11 anonim válasza:
Nem honved, de katona.
Penzert, konkretan egy olyan munkahelyert ahogy nem rugnak ki miutan lejart a cegnek az adokedvezmeny, be vagyok rendesen jelentve, nem a minimalber felet akarjak adni, rendesen fizetve van a nyugdij es egeszsegi biztositasom, nem kell napi 12 orat a szabad eg alatt szenvednem.
Mert a meglevo szakmammal amit apam "valasztott" francot sem er, es nincs is megfizetve.
2017. jún. 9. 11:33
7/11 anonim válasza:
*szakmam
2017. jún. 9. 11:34
8/11 anonim válasza:
Elképzelni nem tudom miért jó menetelő baromnak lenni!?!
2017. jún. 11. 13:36
9/11 anonim válasza:
Fix munkahely jó fizetés főleg ha a határon vagy!
Pontos ősszeget most nem szeretnék mondani de megéri!
1 év után meg lehet jelentkezni külszolgálatra ami megint egy jó pénz! Egyik ismerősöm nem olyan régen jött haza Irakból és most megvan alapozva az élete! Tudott venni magának egy házat és lassan családot is alapíthat! Amúgy meg Orbánnak ott van magánhadseregnek a TEK
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!