Aki annyira támogatja a sorkatonaságot, az miért nem mutat példát és jelentkezik ő maga a Honvédséghez? Miért másoktól várja ezt el?
Aki támogatja az egy ostoba fajankó, mondom ezt úgy, hogy voltam katona.
Semmi értelme nem volt annak az egy év bohóckodásnak.
A sorkatonaságnak semmi értelme nincs. Sokan jönnek azzal, hogy "megneveli" a fiatalokat meg "tartást ad" meg "lehiggadnak tőle". Hát egy nagy lópikulát!
A nagypofájú barom állatok ugyanolyanok maradnak, aki meg önbizalomhiányos, a sorkatonaságban aztán végképp elveszíti a minimális önbecsülését, amikor direkt szivatják, meg naponta a képébe vágják, hogy "maga egy senki".
Ezt úgy kellene csinálni, hogy aki szerint a sorkatonaság jó ötlet és támogatni akarja, annak kötelező legyen fél évet letölteni sorkatonaként, mindegy, hogy nő vagy férfi, aztán majd utána meggondolja, hogy jó ötlet-e.
Annyira jó, mikor más péniszével veregetik a csalánt...
Aki katona akar menni az menjen.
Én voltam katona egy felesleges időrablás volt az életemben.
Amúgy sem harcolnék ezért az országért egy percet sem amíg ilyen tolvaj politikusok vannak.
Fogjon fegyvert az aki ezt a korrupt rendszert támogatja.
8.
Ne fogjon senki fegyvert semmilyen politikus kedvéért sem,ha egyik országnak se lennének sem fegyverei, sem katonái, nem lennének háborúk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!