Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Aki annyira támogatja a...

Aki annyira támogatja a sorkatonaságot, az miért nem mutat példát és jelentkezik ő maga a Honvédséghez? Miért másoktól várja ezt el?

Figyelt kérdés
Amikor a sorkatonaság létjogosultságát már amikor még sajnos volt, akkor sem, meg most sem indokolja semmi.
2023. ápr. 20. 13:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Mert valójában gyávák, csak a másik farkával akarnák verni a csalánt.
2023. ápr. 20. 13:12
 2/38 A kérdező kommentje:
Szerintem meg idióták akik büszkék is erre.
2023. ápr. 20. 13:12
 3/38 anonim ***** válasza:
90%

Aki támogatja az egy ostoba fajankó, mondom ezt úgy, hogy voltam katona.

Semmi értelme nem volt annak az egy év bohóckodásnak.

2023. ápr. 20. 13:14
 4/38 A kérdező kommentje:
Persze hogy semmi értelme nem volt, de néhányan mégis szeretik utólag úgy beállítani, hogy életük legnagyobb bulija volt. Igen szegényes élete lehet annak, aki ilyet állít. Én elvitatom ezt tőlük.
2023. ápr. 20. 13:18
 5/38 anonim ***** válasza:
86%

A sorkatonaságnak semmi értelme nincs. Sokan jönnek azzal, hogy "megneveli" a fiatalokat meg "tartást ad" meg "lehiggadnak tőle". Hát egy nagy lópikulát!

A nagypofájú barom állatok ugyanolyanok maradnak, aki meg önbizalomhiányos, a sorkatonaságban aztán végképp elveszíti a minimális önbecsülését, amikor direkt szivatják, meg naponta a képébe vágják, hogy "maga egy senki".

Ezt úgy kellene csinálni, hogy aki szerint a sorkatonaság jó ötlet és támogatni akarja, annak kötelező legyen fél évet letölteni sorkatonaként, mindegy, hogy nő vagy férfi, aztán majd utána meggondolja, hogy jó ötlet-e.

Annyira jó, mikor más péniszével veregetik a csalánt...

2023. ápr. 20. 13:19
 6/38 anonim ***** válasza:
89%
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a honvédség képtelen lenne lebonyolítani a sorkatonasággal járó logisztikát. Elegendő fegyver sem lenne.
2023. ápr. 20. 13:23
 7/38 anonim ***** válasza:
70%
Itt olyanok támogatnák csak akik életükben nem csináltak semmit és egész nap a számítógép előtt ülnek!
2023. ápr. 20. 13:29
 8/38 anonim ***** válasza:
83%

Aki katona akar menni az menjen.

Én voltam katona egy felesleges időrablás volt az életemben.

Amúgy sem harcolnék ezért az országért egy percet sem amíg ilyen tolvaj politikusok vannak.

Fogjon fegyvert az aki ezt a korrupt rendszert támogatja.

2023. ápr. 20. 13:30
 9/38 A kérdező kommentje:
5-ös, az ilyen idiótáknak biztos az volt a legnagyobb élményük életükben, mikor a talajrészeg Kovács huszonkettő őrmester napjában üvöltözte neki, hogy "Maga senki!!!". De biztos nem volt baj, mert az ilyen ember szerint ez a REND.
2023. ápr. 20. 13:33
 10/38 anonim ***** válasza:
85%

8.

Ne fogjon senki fegyvert semmilyen politikus kedvéért sem,ha egyik országnak se lennének sem fegyverei, sem katonái, nem lennének háborúk!!

2023. ápr. 20. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!