Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Aki annyira támogatja a...

Aki annyira támogatja a sorkatonaságot, az miért nem mutat példát és jelentkezik ő maga a Honvédséghez? Miért másoktól várja ezt el?

Figyelt kérdés
Amikor a sorkatonaság létjogosultságát már amikor még sajnos volt, akkor sem, meg most sem indokolja semmi.
2023. ápr. 20. 13:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%

Menjél harcoljál ha akarsz én biztosan nem fogok.

Míg te harcolsz addig a politikusok vidáman éldegélnek.

A sorkatonaság pedig a világ legidiótább találmányai között van, aki pöcshosszabbítónak fegyvert akar az menjen bohóckodni szerződéses semmittevőnek.

2023. ápr. 20. 14:35
 12/38 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki erre jár a lepontozó tündérke. Miért nem takarodsz el innen?
2023. ápr. 20. 14:38
 13/38 A kérdező kommentje:
Itt eddig minden válasznak 100%-osnak kellene lennie normál esetben, mert erre a kérdésre csak ez az egy helyes válasz létezik. Ki volt az a gyökér, aki lehúzta a válaszokat?
2023. ápr. 20. 14:51
 14/38 anonim ***** válasza:
52%
Van sok olyan agyatlan aki bármit ís ír bárki azt lepontozza.Ez legyen életük legnagyobb öröme.
2023. ápr. 20. 14:54
 15/38 anonim ***** válasza:
33%

Ha egy olyan kérdésről kell szavazni, hogy legyen-e sorkatonaság, abból a szavazásból én pl. kizárnám a nőket és a 60 év fölötti férfiakat, mert őket nem érinti.

Vicaverza egy olyan szavazásból, hogy törvényes legyen-e az abortusz, abból meg a férfiakat zárnám ki.

2023. ápr. 20. 15:08
 16/38 anonim ***** válasza:
74%
Egy katonaviselt embernek egyszerűbb utólag bebeszélni magának, hogy a sorkatonaság az milyen jó buli volt, meg hogy őt mennyire megváltoztatta pozitív irányban, semmint szembenézni a ténnyel, hogy 1 évet (plusz-mínusz néhány hónap) elraboltak az életéből.
2023. ápr. 20. 16:03
 17/38 Barnabas333 ***** válasza:
21%
Szánalmas vagy kedves kérdező, egy puhány fotelhuszár. Pont ezért lenne jó a sorkatonaság. A fiam is csak a mobilt nyomkodja és nem csinál semmi mást. De a szád az nagy.
2023. ápr. 21. 06:21
 18/38 A kérdező kommentje:

Na előbújt a lepontozós cuncimókuska "kemény Rambó" képében. Fujj, ezek a mai fiatalok, akik sosem vótak katonák, azt sem tudják, mi a rend és a fegyelem, de majd te megmutatod mindenkinek! Mikor te ott őrködtél a mínusz harminc fokban, hát igen, ez a kemény vasember! Vegyetek példát "páwa" huszonévesek!

Nem is tudom melyikünk a szánalmasabb boomer Barnabás...

2023. ápr. 21. 07:31
 19/38 anonim ***** válasza:
86%

#17 Öreg, ha a kölyköd csak a mobilt nyomkodja és nem csinál semmit, akkor megbuktál, mint apa.

Nem a katonaságtól lesz valaki ember. Én szerencsére megúsztam, de 20 éves korom óta dolgozok, felépítettem a karrierem és jól élek, nem "a mobilt nyomkodom"

2023. ápr. 21. 07:48
 20/38 anonim ***** válasza:
86%
17: Miért nem neveled a fiadat, adod tovább neki a katonaságnál felszedett hatalmas tudást és fegyelmet?
2023. ápr. 21. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!