Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » "Kezdhettek készülni seggfejek...

"Kezdhettek készülni seggfejek,nyakatokon a III.világháború és most már nem lesz visszatáncolás" - Orosz vezérkar kijelentése a begurult Putyinnal az élén. Na mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Szerintem most már Önmagáért beszélnek a dolgok és ha már Putyin is ilyen ideges,abból semmi jó nem fog kisülni.

#háború, világháború,putyin,orosz vezérkar,hírek,ororszország,ukrajna,európa
ma 00:53
1 2
 11/16 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
54%
2022 óta fenyegetőznek világ- meg atomháborúval. Eddig még mindig be kellett mennem az irodába. majd szóljatok, ha már nem kell, addig meg ne fárasszatok ripacskodással.
ma 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az atomnak addig van értelme ameddig fenyegetőzni/elrettenteni lehet vele. Onnan, hogy ha valaki beveti beindul a láncreakció is igazából kész az öngyilkosságra. A ruszkik jelenleg igen jól állnak ahhoz, hogy most épp miért ne legyenek öngyilkosok. Ha holnap a krimi hidat rombolják porig az ukránok se érné meg lángbaborítani a világot saját magukkal együtt. Egyszerűen semmi értelme. Az új rakéta bemutatása is azt jelzi, hogy elrettentés. Ha én valamit akarok azt megcsinálom és nem csak beszélek róla. De tévedhetek. Szerintem a trump adminisztrációt várják, hogy abbol mi lesz. De jelenleg túl jól áll az orosz front, hogy most pár raktár miatt lángbaborítsák magukkal együtt a világot. Én így vélem.
ma 11:02
 13/16 anonim válasza:
0%
Ezzel az ijesztgetéssel csak annyi lett mára a probléma, hogy most jelenleg az Oroszok törvényesen támadhatnák pl Amerikát, Britaniát vagy mondjuk a Spanyolokat. Ez sem volt elég, erre kilőttek egy ilyen rakétát (amire még nem volt példa a történelemben). Na most kérdezem így a gyakori kérdéseken, mi van ha valamelyik ország ráparázik erre a ICBM-re, és beremeg az ujja, azt küld egy válaszcsapást? És úgy tűnik most így, ilyen feszkók mentén haladunk tovább. Régen talán normálisabb vezetők voltak, az emberek összefogtak, ha kellett kimentek tüntetni. Most meg vannak zavarodva a vezetők, és a nép is mint a birka, meg se szólal. Nem lennék nagyon meglepve ha egyszer csak nagy villanásokat látunk. Én meg így vélem.
ma 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van. De atomtöltettel megtámadni egy NATO országot még mindig öngyilkosság. ICBM ide vagy oda. És ezt a ruszkik is tudják. Tehát ha elinditják akkor azzal a tudattal, hogy perceken belül jön a válasz.
ma 11:28
 15/16 anonim válasza:

És mi van ha Ukrajnát támadják meg atommal? Elvileg a Nato nem tehetne ellencsapást, hiszen semmi köze Ukrajnához. Tegnapelőtt kilőttek egyet atom nélkül, de ki tudja holnap majd milyet lőnek ki...

Amíg a szomszédságunkban ilyen eszközökkel lövöldöznek, szerintem bármikor berobbanhat az a puskaporos hordó.

https://www.youtube.com/watch?v=XyHfnPeXLRg

ma 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó kérdés. Sok tényezőtől függhet szerintem. Ha pl ukrajna a kremlt bombázza szarrá engedély nélkül és atomot kap akkor nemzetközi felháborodás plussz az ukránok kezének az elengedése lenne. Ha viszont pl a krimi hidér akkor nem tudom mit tenne a NATO. Szerintem még ők sem. De muszáj lenne valamit reagálniuk. Mert ha nem az nagyon rossz üzenet lenne. Reméljük soha nem kell megtudnunk mi lenne.
ma 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!