Lesz vilaghaboru?
Figyelt kérdés
Most hogy tortent ez a raketa tamadas…. Mi fog tortenni? Ha kitorne a 3.vh mi mint civilek mit erzekelnenk belole?ma 14:53
13/18 anonim válasza:
De van egy szomorú hírem. Dublin (egyik) büszkesége a Guinness sör. Ittam olyat még régebben, nekem nagyon nem ízlik.
14/18 anonim válasza:
Mért, eddig hány világháború maradt el? Mért gondolod, hogy ez el fog?
16/18 anonim válasza:
"Ha Kína is beállna az oroszok mellé, na akkor már izgalmasabb lenne a dolog. De a sárgákon nem látszódik, hogy lövöldözni akarnának."
Valakin viszont nagyon is látszik és még mindig Észak Kora hadserege a legnagyobb a világon. Cumi mi? xD
17/18 anonim válasza:
"Mingyá' jön a legendás válaszoló és ideírja, hogy: "nekem nem lesz világháború. Üdv: Dublinból!"
Majd hozzáteszi, hogy keresi a naaaaaaagy röcsögős ejróóóóókat a wc-pucolással! 😃 (Az értelmi szintje arra enged következtetni, hogy biztos nem saját jól menő vállalkozással tevékenykedhet.)
üdv. a nyirkos Drublinnbul !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!