Örültök neki ti is, hogy egy esetleges világháború során nem leszünk rajta Észak-Korea rakéta célpontjai között?
nov. 3. 21:49
1/9 anonim válasza:
Legalább ez a veszély nem fenyeget, köszönjük, Kim!
2/9 anonim válasza:
Én nagyon örülök neki! Köszönjük Kedves Vezető!
3/9 anonim válasza:
Amilyen szarok a rakétái alapból nem jönnek el idáig.
5/9 anonim válasza:
#3 Ne vegyél rá mérget, a legutóbbi épp nem esett vissza rájuk, és ez már a japánoknak sem tetszett.
6/9 anonim válasza:
Én pl. eddig is tudtam hogy ránk nem rakétát fognak lőni hanem le fognak bombázni.
7/9 anonim válasza:
VLF: Very Low Frequency, igen alacsony frekvenciák. A felületi hullámok igen nagy
távolságokra terjednek. A legalsó ionoszféra rétegr ől visszaverődnek, mintegy
hullámvezetőben terjednek, amelynek falait a föld és az ionoszféra alkotják. A többszörös
visszaverődésnél azonban figyelembe kell venni, hogy minden ionoszferikus és minden földi
visszaverődés veszteséggel jár, vagyis a belső energia nem verődik vissza teljes egészében.
További jelenség a fading 1 . VLF esetén fading jelenségek a felületi hullámok
viszonylag magas térer őssége miatt úgyszólván nincsenek. Az adótól kiindulva a terjedés
határáig a vétellehetőségek folyamatosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!