Az a fajta blokkosodás, amit most Trump igér és többek közt a magyar miniszterelnök is beszél folyamatosan, ez a valamiféle birodalomépités, nem ugyanaz az elképzelés, ami korábban két világháborút is eredményezett?
Sajnos az. A világon kihaltak a világháborút sokan kettőt megélt emberek. Nekik egy jutalom adomány volt a béke.
A mostani generáció nem tudja ez mivel jár. Simán hadakoznának és blokkosodnának egymásnak ugranának atommal a vitrinben odahaza.
Nem tudják megbecsülni ami van, mert sosem éltek abban ami azelőtt volt.
Ezek szerint a liberálnácizmus az rendben van?
Egyelőre akik a világháború felé akarnak sodródni, azok a széplelkű progresszívek...
Én úgy érzem és tapasztalom, hogy a libernácizmus az, ami 70-80 éven keresztül, egy nagyon képlékeny és hibákkal teli, de békét hozott a Földre.
Ez a libernácizmus volt az, ami megakadályozta, hogy mondjuk mi ne háborúzzúnk majd minden szomszédunkkal.
Ha a libernácizmus és a között kellene választanom, ami lehetséges jövőkép szerint, most ránk vár, én lennék a libernácizmus legnagyobb támogatója és idevéle nekem azt a sárga csillagot!
Igen, a libernácizmussal, eddig minden rendben volt.
Az egymással kereskedő, gazdaságilag összefonódott országok ritkán háborúznak, mert azzal kárt okoznak maguknak.
A blokkosodással, ha elvágnak gazdasági kapcsolatokat, ez a visszatartó erő csökken.
"Én úgy érzem és tapasztalom, hogy a libernácizmus az, ami 70-80 éven keresztül, egy nagyon képlékeny és hibákkal teli, de békét hozott a Földre."
Ok, vegyük csa az elmúlt 70 évet, a teljesség igénye nélkül.
- 1982 Falklandi háború
- 1991 Öbölháború
- 1992-95 Boszniai háború
- 2001-2021 Afganisztáni háború
- 2009 Somalia
- 2011-től Líbia
- 2011-től Szíria
Ezek azok a háborúk, konfliktusok amiben az USA és/vagy a NATO hivatalosan, fegyveres szinten benne volt/van.
No és itt van Ukrajna 2014-től. Ebben is bőven benne van az USA, egyelőre csak proxy-ként, de már találtak amerikai katonát az elesettek közt...
Ez neked béke?
"Igen, a libernácizmussal, eddig minden rendben volt."
Igen, igen, nincs itt semmi látnivaló!
Libernácizmus? Értelmezhetetlen fogalomszörny!
Populista fasiszta illibek szokták a liberalizmust összemosni a nácizmussal, erre csak az képes akinek az agyában ordas eszmék vannak a népek és egyének szabadságvágyának elismerése helyett, ami a liberalizmus.
Az ilyen autokraták totális elnyomásban gondolkodnak és az emberek szabadságát még eszmékben sem bírják elviselni.
Ezért kell támadni a liberalizmust.
A II. Vh után egy konzervatív szocdem és liberális világrend alakult ki a demokratikus országokban. A komcsikat háború nélkül legyőzte ez a demokratikus rend.
De most a komcsi náci erők magukat autokratának rendpártinak hazudva akarnak visszajönni az ablakon.
Egyenesen megágyazva a III. Vh-nak.
#8 5-6-7 vagyok. Ha mi populista faszisták vagyunk, akkor ti liberálnácik vagytok. Ne nyüszíts, nem csak ti kamuliberális bunkók alkotthattok idétlen fogalmakat!!!
Amúgy hoztad a formát (ha te vagy a 4-es-) azzal, hogy még az 5-ös válaszom is lepontoztad. Ilyenek vagytok Ti, LIBERÁLNÁCIK, ha valami nem tetszik, azt lepontozzátok akkor is ha csak szigorú TÉNYFELSOROLÁS az a valami... Tán nem kellett volna ennyi Győzikét, Bigbránert stb-t nézni, akkor maradt volna agyatok...
Minden hibája ellenére a libernácizmus az, aminek köszönhetően eddig nem volt világégés újra!
Hajrá Libernácizmus, jelenten ez bármit is, nincs itt semmi látnivaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!