Az a fajta blokkosodás, amit most Trump igér és többek közt a magyar miniszterelnök is beszél folyamatosan, ez a valamiféle birodalomépités, nem ugyanaz az elképzelés, ami korábban két világháborút is eredményezett?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:00
11/22 anonim válasza:
Megmondom mi a különbség a liberális és a liberálnáci között.
A liberális elfogadja ha valakinek más a véleménye. Nem pocskondiáz, nem bélyegez, nem diszkriminál, nem cenzúráz. Ezek mind a LIBERÁLNÁCIK ismérvei!!!
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megmondtad!
tegnap 11:20
13/22 anonim válasza:
"Minden hibája ellenére a libernácizmus az, aminek köszönhetően eddig nem volt világégés újra!
Hajrá Libernácizmus, jelenten ez bármit is, nincs itt semmi látnivaló!"
Nem, most folyamatosan ég a világ. Eddig takarékra vették alatta a gázt, de most pont hogy fel akarták tüzelni a dolgokat! Ezért örülünk sokan, hogy Trump nyert. Elég buta vagy, de mellette még egy GYÖKÉR is, hogy neked az a jó, ami az embereknek rossz...
14/22 A kérdező kommentje:
Oh, én a kérdező vagyok, ha valaki lehet itt buta, az én vagyok! Hiszen, ez egy kérdezős oldal!
tegnap 11:22
15/22 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a lepontozásom semmin nem változtat? 😀
16/22 A kérdező kommentje:
Egyszer megpróbáltam komolyanvenni egy nemlétező kifejezést, az lett a vége, hogy inkább ittam egy sört, mert attól mindenkinek jobb lett.
tegnap 11:34
17/22 anonim válasza:
Látom, töröltetted a kommentem. Ez is LIBERÁLNÁCI szokás! 😁
18/22 anonim válasza:
És újra leírom: ha létezhet ilyen fogalom, mint "Populista fasiszta illibek", akkor bizony létezhet a "Liberálnáci" is. Elvégre liberálisan gondolkozunk, nem?! 🤣🤣🤣
19/22 A kérdező kommentje:
Túl sokat látsz te bennem. Túl buta vagyok én ahhoz, hogy csak úgy törölgessek it bármit is. Mit gondolsz, mi vagyok én, Isten?!
ma 06:03
20/22 anonim válasza:
És hazudsz is mint a vízfolyás. Vagy ez nálad szarkazmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!