Az ukránok megtudták volna nyerni a háborút, ha a nyugat mindent megad hozzá, vagy csak az oroszok kivéreztetése volt a cél az ukránok feláldozásával?
Figyelt kérdés
nov. 17. 18:48
21/23 A kérdező kommentje:
"Írtál sokat, de nem volt sor, amit nem lehetett volna kritikával illetni."
Mégis mit vársz egy olyan embertől, aki jelentette a neki nem tetsző válaszomat, mert hogy az trágár -amit egyébként kiprovokált-, és miután töröltette a válaszomat, visszaszólt sokkal trágárabbul?
nov. 18. 19:34
22/23 Jeffrey Spender válasza:
# Kérdező
Sajnos én is felültem a provokációjának.
23/23 gago77 válasza:
Ha az oroszok vezetői is ilyen woke-bohócok lennének mint a nyugati hatalmaké akkor nyerhetett volna Ukrajna. Putin ellen semmiképp. Az oroszok rég átálltak hadigazdaságra, mostanra erősebbek mint voltak a háború kezdetén. Egyébként én nem vagyok meggyőződve hogy itt az oroszok (vagy hogy csak az oroszok) kivéreztetése a cél. Ezek inkább Európát akarják kivéreztetni és jól haladnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!