Mostanában tényleg igaz ez az egészségügyi alkalmasságin ?
Én az ellenkezőjét tapasztaltam.
Kőműves vagyok de otthagytam az építőipart, és elmentem egy iskolába karbantartónak.
Hát a qrva anyját a doktornőnek! Hiába volt tökéletes a látásom, a vérnyomásom, ő talált a rendszerben egy félbehagyott kezelést, másfél évvel korábbról. Ez egy sima reuma-kezelés volt. Ezen kívűl azt is firtatta, hogy mit kerestem én olyan sokszor fogászaton, amennyit ő a rendszerben lát?
A végén azt sem tudtam hogy sírjak, vagy röhögjek? Engem, aki az iskolai meló után lakásfelújítást csinált, és világ életében fizikai munkát végzett, teljesen lekorlátozott. Szerinte például nem emelhettem 10Kg felett, meg egy csomó marhaság. Mindezt úgy, hogy egyiket sem indokolta semmi! És csak három hónapra adta meg az alkalmasságit.
Három hónap múlva ismeretséggel elintéztem hogy ne hozzá kerüljek vissza. Az ismerős doki simán megadta az egy évet, korlátozás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!