Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miert van szüksége pár ezer...

Miert van szüksége pár ezer észak koreai gyalogos katonára az oroszoknak mikor 20 millió tartalékos katonájuk van sorallomanyban?

Figyelt kérdés

Állítólag pár ezer észak koreai katona már orosz gyakorlotereken készül csatlakozni az orosz különleges művelethez a dél koreai és ukrán hírszerzés szerint .

Sőt állítólag már néhány tiszt meg is halt miközben bejáráson voltak a front vonalat tanulmányozva.

Én személy szerint nem ertem egy ilyen jelképes lépésre minek van szükség mikor törvényileg is megtehetne akármikor Kurksz után Putyin hogy sorkatonakat használjon ha nem elég az önkéntes.

Behívna akárcsak 50 e katonát Oroszország keleti részéből szerintem egyszerűbb volna mint pl atomtechnikat vagy ur technológiát adni egy őrült rezsimnek.

okt. 12. 15:52
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Vuhledartol Pakrovsk tersegeig Ukrajna most hatalmas verést kap úgy látszik kezd működni az orosz taktika kíváncsi leszek ez a 70 km rés ki e fog szelesedni vagy valahogy be tudják zárni az ukránok.

Szerintem van rá esély hogy 2025 ben megroppant Ukrajna főleg ha észak Korea is beszal és NATO se pörgeti fel a fegyverszalitast

okt. 29. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!