Miert van szüksége pár ezer észak koreai gyalogos katonára az oroszoknak mikor 20 millió tartalékos katonájuk van sorallomanyban?
Állítólag pár ezer észak koreai katona már orosz gyakorlotereken készül csatlakozni az orosz különleges művelethez a dél koreai és ukrán hírszerzés szerint .
Sőt állítólag már néhány tiszt meg is halt miközben bejáráson voltak a front vonalat tanulmányozva.
Én személy szerint nem ertem egy ilyen jelképes lépésre minek van szükség mikor törvényileg is megtehetne akármikor Kurksz után Putyin hogy sorkatonakat használjon ha nem elég az önkéntes.
Behívna akárcsak 50 e katonát Oroszország keleti részéből szerintem egyszerűbb volna mint pl atomtechnikat vagy ur technológiát adni egy őrült rezsimnek.
Ez a háború eszkalacios szempontból naprol napra rosszabb és akor meg nem beszéltem a másik háborúról a közel Keleten ami bármikor robbanhat egy meg durvább szintre.
Nekem nagyon úgy tűnik hogy az emberiség háborús pszihozisba fog esni és nemtudom ki a fene fogja megmenteni saját magától.
Trumpban remélem ott van az isteni szikra hogy ezt megoldja (már ha győz)
Mert az átlag orosz paraszt pont olyan gyáva, kétszínű senkiházi, mint itthon a fideszesek.
Addig nagy pofával élteti a háborút meg Oroszország anyácskát, míg nem a saját fiát vinnék el golyófogónak. Akkor viszont hirtelen elkezdene elégedetlenkedni.
Ezért Putyin elvtárs nem mer az oroszok közül túl sokat besorozni, nehogy elégedetlenkedjenek a muzsikok. Helyette hozza a mindenféle szedett-vedett zsoldosokat.
Állítólag 3 e katona 1 dandár egyenlőre de ez egy több 10 e kontingens lesz a jövőben ez elege eldönti ezt a háborút .
Észak koreai nép is nagyon jól jár kapnak orosz gabonát és olajat. eddig eheztek és faztak ez most megoldódik.
Amúgy is milliós sereguk van ember élet ott olcsó eddig évente több 10 haltak éhen most meghal majd több 10 e de a többi nem fog éhezni.
Ennél jobb egy ilyen országban nem történhet .
90 es években volt nagy éhínség a szovjet bukás után amúgy egy stabil ipari állam volt.
Nyilván van még éhínség de nem olyan rossz a helyzet áramszolgáltatás nagyobb probléma oroszok minden álmukat megvalosithatjak újra és ha a nép azt látja hogy jelentősen javul az életszínvonal önként és dalolva mennek meghalni Putyinert Ukrajnába szerintem ez a 12 e csak a kezdet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!