Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A sorkatonaság adott valakinek...

A sorkatonaság adott valakinek valamilyen pluszt? Tanult ott valaki értelmes dolgot, aminek manapság is hasznát veszi?

Figyelt kérdés
Már nem azt, hogy szétloptak mindent, meg hogy inni, bagózni, hanem olyat, ami valóban hasznos a mindennapi életben.
okt. 11. 20:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem én írtam a 17. választ, ellenben figyelmesen elolvastam azt és sikerült értelmeznem is! Ennyi! Legyél boldog a szándékos értetlenkedéseddel!
okt. 14. 09:34
 22/23 A kérdező kommentje:

19-es te azt próbálod elég sikertelenül itt bemutatni, hogy nem mindenki egyformán élte meg és valakik észrevették benne azon pozitív elemeket amelyek voltak. Na most szerintem meg senki nem szereti az, ha lesittelik. Ez meg pontosan olyan volt mint egy börtön. Ahol elvették a szabadságodat meg a gondolkodás szabadságát is. Csak hajtsál végre mindent amit mondanak. Visszakérdezés nincs. De ebben rengeteg pozitívum van nyilván. Hurrá, hűdeszép!

Nem a mostani honvédségről beszélek, mert oda önként megy aki vállalja. Ide meg válogatás nélkül vitték az embert miközben nem mindenki volt alkalmas rá. Mindezt a szovjetek elmebeteg doktrínája miatt.

okt. 14. 09:41
 23/23 A kérdező kommentje:
Rendben van, nem te írtad, elnézést. Ugyanakkor nem értek vele egyet, ezért merészeltem rá válaszolni. Egyébként én is elolvastam, csak te támogattad, én meg nem. De ha te számon kéred azt rajtam, hogy miért nem fogadom el más véleményét, akkor egy cipőben vagyunk, mert te sem fogadod el az enyémet. Neked tetszett, örülj neki. Én meg feleslegesnek tartom a sorkatonaságot és már akkor is azt gondoltam róla amikor még volt.
okt. 14. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!