Ön szerint beveti-e a NATO és Ukrajna a nagy hatótávolságú rakétákat Oroszország területe ellen? Ha igen Putyin válasza atomfegyver bevetése lesz?
"Érdekes helyzetet teremtene, ha a világtörténelemben először az agresszor nyúlna atomfegyverhez..."
Arról idáig nem esett szó, de akkor legyen ez a harmadik forgatóköny. Akkor már a behívóparancsod első sorát sem biztos, hogy végigolvasod. :)
8.
Az Usa?
Nem tudom mi olyan érdekes neked, nem tanultál történelmet ?
Eddig csak egyetlen egyszer vetettek be atomfegyvert tehát annyira nem nagyon lehet válogatni a bevetések között,viszont azt az egyet is az usa vetette be civilekkel szemben kiirtott két várost a mocsadék szarházi!
14.
te öngyilkos merénylő vagy moszkva soha nem bukott volna ugyanis ott van a halott kéz technika ők akkor is indítják az atomot ha egy orosz se él
#15 Az oros hadsereg gyenge. Iszonyatosan gyenge. Én nem vagyok benne biztos hogy azok az atomok működő képesek már. Vagy egyáltalán célba tudnák e juttatni hiszen a nyugati légvédelem ezerszer jobb főleg a mesterséges intelligenciával és az új technológiákkal.
Az oroszok jelenleg hadiipart se tudják fejleszteni a szankciók miatt. Még a nyugati repülőgépeket se tudják szerelni mert nincs alkatrészük hozzá. Ahogy az autoikban sincs már se ABS se ESP... :D
18.
"Én nem vagyok benne biztos hogy azok az atomok működő képesek már"
Próbáld ki!
#17 De élne boldogan. A második világháborúban 2őt is ledobtak és boldogan élnek azon a területen most is.
A hidegháború alatt több ezer kísérleti atomrobbantás volt a világon és mai napig élünk nem történt semmi az ég világon.
Csernobil leégett és mai napig élünk.
Másik orosz atomreaktor is. Mai napig élünk.
Japánba is. Mai napig élünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!