Még tart a második világháború?!
Figyelt kérdés
A CIA nem tudja tovább titkolni,hogy a Náci Németország,és Szovjetúnió mai napig háborúznak..
Itt jön képbe Ukrajna,amire rátudják fogni!
Orosz-Ukrán háború eredetileg még a 2. vh-s Náci-Szovjet háború folytatása!
Mit gondoltok? Szerintetek is igazam van?
szept. 17. 21:42
1/9 anonim válasza:
Nem,már a negyedik van, a harmadik világháború a hidegháború volt , és most a negyedik tart.
2/9 anonim válasza:
Nem, még a római birodalom háborúzik
3/9 anonim válasza:
Nem'tom mit szívsz haver, de hétvégén megyek bulizni küldhetnél belőle nekem is :D
4/9 anonim válasza:
Én szerintem csak sz@r a humorod vagy csajegy gyenge troll vagy,ha pedig komolyan gondolod akkor csak szimplán hülye vagy.
6/9 anonim válasza:
Tudtommal, hivatalosan még nincs vége a II.vh-nak. Japán és Oroszország közt csak fegyverszünet van, a háborúskodásnak hivatalosan véget vető békemegállapodást nem írtak alá, a Kuril szigetek miatt.
De ez nem az a harc amire a kérdező gondol, a mostani buliban a németek csak asszisztálnak, itt az USA héják a főkolomposok.
7/9 anonim válasza:
Remélem azt vágod,hogy ha két ország közt hadi állapot van az nem világháború?Az,hogy az oroszok nem kötöttek békét a japókkal az egy dolog,attól még hivatalosan is vége a második vh-nak.Ellenben pl a kóreai háború papíron tényleg tart mivel 2013-ban Észak-kórea hivatalosan is felmondta a fegyverszünetet.
8/9 anonim válasza:
Azt ugye vágod, hogy nem a hadiállapotból lett a világháború, hanem fordítva?
9/9 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy,felőlem azt is hiheted,hogy a 48-as szabadságharc is tart hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!