Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehetek úgy katona, ha félek...

Lehetek úgy katona, ha félek a magasságban?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy pl. akadálypályára fel kell e menni a kiképzés során, de arra én nem megyek fel.

szept. 12. 03:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%
Akkor 10-es lehet menni megmutatni,hogy milyennek kell lennie egy katonának,ha nem akkor pedig pofád lapos,ne a gép előtt játszd az agyad és akard megmondani,hogy milyen legyen egy katona.Tudom itt a gyakorin mindenki rambó főleg a hozzád hasonló cod huszárok akik amúgy azt se tudják a fegyvert melyik végén kell megfogni.Tekintve,hogy a katona is ugyan olyan ember mint bárki más így nem meglepő,hogy köztük is vannak akik félnek valamitől,de ezt 2 agysejtel ami neked van nehéz lehet felfogni.
szept. 13. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
De most akkor a szerződéses katonaságban is van ilyen, hogy büntetés, futkosó meg laktanyafogság?
szept. 13. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12-futkosó,laktanya fogság nincs,van katonai ügyészség meg katonai rendészet,de ahhoz hogy ezek foglalkozzanak veled komoly baromságot kell csinálni.Büntetés van bár attól függ ki mit ért rajta pontosan.
szept. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!