Lehetek úgy katona, ha félek a magasságban?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy pl. akadálypályára fel kell e menni a kiképzés során, de arra én nem megyek fel.szept. 12. 03:01
1/13 anonim válasza:
És így hogyan akarsz katona lenni? Majd a fronton is azt mondod hogy te ugyan nem fogsz felmászni sehova, inkább lőjjön le az ellenség?
2/13 anonim válasza:
Ó ne aggódj, a kiképző tiszt szavai után úgy fogsz felmászni oda mint a pók....
3/13 anonim válasza:
Lehetsz úgy katona, hogy MOST félsz a magasságban és MOST MÉG azt hiszed, hogy nem mész fel az akadálypálya tetejére.
A kiképzés pont erről szól, hogy megtanulod amire még nem vagy képes.
4/13 anonim válasza:
A magadfajta nyafkákat hamar elzavarják onnan.
5/13 A kérdező kommentje:
De ha harckocsizó lennék pl, ott nem kéne sehova felmászni.
szept. 12. 16:45
6/13 anonim válasza:
#5 az alapkiképzés mindenkinek ugyanaz. S attól, hogy harckocsizó valaki elsőre szimpla lövésznek képzik ki. Ha nem mész fel az akadálypályára akkor bünti, ha akkor sem akkor parancsmegtagadásért még súlyosabb bünti és majd leszerelnek miután a futkosóban leülted az idődet.
7/13 anonim válasza:
A boomer nagyon kemény rambo volt sorkatonák válaszát enged el,finguk sincs,hogy néz ki most a honvédség.5 évet toltam le szerződésesként így azért nekem van némi fogalmam róla.Harckocsizó voltam klausztrofóbiásként és nem haltam bele,valamint én is fosok a magasságtól de soha nem kellet sehova felmásznom ahol elő jöhetett volna.Így most békeidőben azért figyelnek valamennyire az emberre,pl nekünk kint koszovóban,a helikopteres tréningen nem volt muszáj részt vennie annak aki félt a repüléstől.Szóval nyugodtan mehetsz.
8/13 anonim válasza:
#5 Háborúban a túlélés bármi áron a cél. Tehát ezt nem lehet kizárni hogy harckocsizóként nem kell majd sehova másznod.
10/13 anonim válasza:
7-es, ha ilyen katonáink vannak, akkor jobb, ha berendezkedek az önvédelemre.
Az egyik fél a repüléstől, a másik fosik a magasságtól. Nálunk a hadsereg csak arra jó, hogy lehessen honvédelmi miniszterünk, aki jól meg tudja szedni magát hadiszállításokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!