Miért használnak még az oroszok mindig ilyen 1. világháborús stílusú tömeges támadásokat, ahol az embereket gyakorlatilag a húsdarálóba hajtják?
#11 miért nem? Ukrajna mérete, és lakossága is töredéke volt a szovjetúnióhoz képest. Ukrajnából elég könnyen el tudtak menekülni a hadrafogható ukránok, a szovjetúnióból viszont nagyon nem könnyű elmenekülni, így a különbség most még nagyobb.
Ezért küldik simán húsdarálóba a szovjeteket most is.
Egyébként a 2. vh-ban nem csak a németekhez képest voltak nagyok a szovjet veszteségek, hanem a finnekhez képest is, tudod akiket szintén megtámadtak, meg kb minden ellenük harcoló félhez képest IS.
A szovjetek mindig is a számokra mentek, a szovjet katona élete nem számít, erre épül az egész "kultúrájuk" is.
Kérdező én elég sokat figyelem a felvételeket oroszt és ukránt is. Egyik sem csinál ilyesmit
"Egy csomó drónos videó van, ahol százával rohamoznak ilyen pár méter széles úton"
akkor linkelhetnél legalább egyet mert én a két év alatt egyszer sem láttam ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!