Katonaságnál lehet hallgatni Kárpátiát?
Mert ugye pl. Árpádsáv szinte tilos, mert akkor már valaki veszélyes "nagymagyar" (ahogy a libsi agyúak nevezik) és antiszemita.
Ha már kiírtam a kérdést:
http://www.youtube.com/watch?v=eQVpt_Elejk&feature=related
Ilyen esetekben fel lehet(sőt kötelező) jelenteni az katonákat, és eljárás indul ellenük, aminek valószínű elbocsátás lesz a vége.
De nagy az esélye, hogy már a Honvédségig sem jut el az illető, mert előtte 3 orvos 3 különböző tesztet is végeztet vele, ahol az egyik fő szempont a szélsőséges eszmék, politikai ideológiák kiszűrése.
Jobbikos nem kerül a Honvédségbe.
"egyik fő szempont a szélsőséges eszmék, politikai ideológiák kiszűrése. "
Ezzel szépen megvillantottad a 0 tudásodat!
Ha valaki már kárpátiát hallgat, az mióta politizál?
A másik, hogy mi az hogy szélsőséges? Az egy relatív fogalom. Ha pl. egy liberálishoz képest nézzük a gondolkodásomat, akkor egyértelmű hogy jobboldali vagyok. (annak is a legszéle)
Nem nekem a feladatom megszabni, de tudom a rendszert. És tudom, hogy szigorú. Ez a helyzet.
Ha valaki kárpátiát hallgat, az csak a jéghegy csúcsa, éppen ezért nem engedik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!