Katonaságnál, ki hány fekvőt nyomott le 2 perc alatt?
Az attól függ,hogy hol??
a felvételin az avi-ban?
a kiképzésen?
vagy már bent a seregben?
Ebben a sorrendben nekem: 62-70-56
Gondolom azt látod,hogy a kiképzés végére egy kicsit megnőtt a szám :))nem véletlenül :)
Nem mértem soha, viszont ezzel kapcsolatban van egy jó történetem:)
Rengeteget fekvőztem fiatalon 100-150 ment megállás nélkül is. A jó kis zsánklód filmekből nyertem az erőt meg az ihletet:)
Bevonultam katonának, nagy kópé voltam elejétől kezdve mindig büntit kaptam az öregektől, mert nagy volt a pfám. Egy nap a kopasz haverommal hülyültünk egy jót és az öregek úgy akartak megszívatni minket, hogy ameddig meg nem issza a haverom a kezébe adott 2 liter csapvizet addig nyomnom kell megállás nélkül a fekvőt. 110 után nem számolták meglepettségükben, és a szegény haverom 2 palack víz után pedig kifeküdt. Látni kellett volna az öregeket olyan igazi zavarodott tekintettel mű röhögésekkel próbálták leplezni a kínjukat. Ugyanis így a szop.tásból sz.pás lett végül:) Soha többet nem b.szogattak pedig én továbbra is ugyanolyan szemtelen voltam velük:) kösz hogy meghallgattátok
értem :D amúgy felvételin érdekelne hogy akkor mennyit sikerült, de nekem T4 re olyat irt le egy katona a toborzó irodába hogy 52 db fekvő és 63 db felülés 3200m 16:54 alatt,
lehetséges ?:D
42 éves vagyok.
Fekvőtámasz: 50
Felülés: 40
Futás (3200 m): 17:21
Ez a korosztályom T4 -esében "jó" minősítésre elegendő.
ma 22:03 +
Nem pihentem, hanem előbb befejeztem, mert ez elég volt számomra.
51 fekvőtámasz ér 100 (maximális) pontot a 40 - 45 éves korosztályú férfiaknál.
A 42 éves fickó vagyok.
Nem szoktam belinkelt válaszokat adni, de ez az egyik ritka alkalom, hogy így teszek, - meglátod, miért.
Ha ennél több segítségre vágysz, akkor nem a GYK-n kell kérdezned. :)
Kellemes szemezgetést kívánok.
Weboldalcím:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!