Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki nyerjen a háborúban,...

Ki nyerjen a háborúban, Oroszország, vagy ukrajna?

Figyelt kérdés
aug. 12. 08:27
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
20.: Én ezzel tisztában vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy akkor a seggét kell nyalni az ellenségnek. Az ukik mindig is féreg módon viselkedtek velünk, nem Orbán óta.
aug. 12. 11:37
 22/59 anonim ***** válasza:
18%

"20.: Én ezzel tisztában vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy akkor a seggét kell nyalni az ellenségnek. Az ukik mindig is féreg módon viselkedtek velünk, nem Orbán óta."

Nem Ukrajna kapott területeket a volt országunkból és bizony nem az ukránok nyomták el a helyi magyarokat. Még az ukránok is el voltak nyomva. A magyar történelem utolsó 1-2 évszázada arról szólt, hogy az orosz imperializmus hogy szopatott minket taknyosra többször és te, aki "hazafinak" nevezed magad, itt vered magadat arra, hogy "hajrá oroszok". Hát menj a jó büdös francba. Tudod mi maradna a kárpátaljai magyarságból egy orosz győzelem után? Talán 1-2 hírmondó, akiket valamiért nem visznek el egy kis munkára, a jó orosz hagyományok szerint...

aug. 12. 12:58
 23/59 anonim ***** válasza:
15%

21# Akivel féreg módon viselkednek, gondolkodjon el rajta hogy féreg-e.

Ezt érteheted az egész magyarságra is a nyugathoz/eu-hoz való, áruló és patkány viszonyulásunk alapján...

aug. 12. 14:05
 24/59 A kérdező kommentje:

" A magyar történelem utolsó 1-2 évszázada arról szólt, hogy az orosz imperializmus hogy szopatott minket taknyosra többször és te, aki "hazafinak" nevezed magad, itt vered magadat arra, hogy "hajrá oroszok". Hát menj a jó büdös francba. "

Amikor mi magyarok trianon miatt méltatlankodunk, akkor a ti fajtátok kötelező jelleggel gúnyol minket, hogy az má rég vót. De ha az oroszokról van szó, akkor a 200 évvel ezelőtti vereségek, na azok persze hogy relevánsak. Nektek milyen betegségetek van, vagy ez csak a nyugattal szembeni megfelelési kényszer? Mint amikor a gazda csúnyán néz a szomszédjára, aztán a csahos bolhás döge elkezdi ugatni...

aug. 12. 15:18
 25/59 anonim ***** válasza:
60%
A magyarok trianon miatt méltatlankodnak én meg nem? De méltatlankodok miatta és látatlanban is magyarabb vagyok nálad (jelentsen ez bármit is), de ennek a háborúnak még csak érintőlegesen sincs köze trianonhoz. Itt azt kell eldönteni, hogy szeretnéd-e, ha az ukrajnai magyarság egy népnyúzó tömeggyilkos diktátor karmai között végezze vagy sem. Itt abban kéne véleményt formálnod, hogy mi szolgálja inkább Magyarország biztonságát: egy a mi szövetségi rendszerünkbe igyekvő Ukrajna vagy egy konkrétan évszázadok óta ellenséges, szomszédaira állandó katonai fenyegetést jelentő diktatúra, ami épp hogy egy generációval ezelőtt vonult innen ki, de a jelenlegi vezetősége még személyesen asszisztált a mi elnyomásunkhoz. Szerinted a kárpátalján élő magyarok érdekeit kivel szemben tudjuk inkább képviselni? Egy leendő NATO és EU tag országgal szemben, vagy egy agresszív atomhatalom diktatúrával szemben? Na, ezen gondolkozz el, még mielőtt azt emlegeted, hogy ki mennyire magyar. A magyarkodás nem abból áll, hogy szembe hugyozol a széllel aztán trianonozol, mert pisa ízű lett a pofád.
aug. 12. 15:28
 26/59 A kérdező kommentje:

25.: Hazudsz! A magyarok érdekeit nem kéne érvényesíteni, ha az oroszoké lenne Kárpátalja. Azt tudod, hogy ott náluk rengeteg kisebbség él? A szomszédos országokban van az, hogy a magyarok lélekszáma pár évetizedenként megfeleződik, szóval el vagy tévedve kis barátom. Oroszország korrekt volt hozzánk, az ukránok azok, akik megbízhatatlanok, lopták a nekünk küldött olajat, 100-szor jobb lenne, mintha egy magyargyűlölő szomszédunk lenne. Te pedig ha magyar lennél, és nem csak annak gondolnád magadat, akkor nem akarnál a szövetségi rendszerünkbe egy olyan országot, akik az oroszok után a magyarokat gyűlölik a leginkább.

Egy egyszerű példa, ha egy barátod megakar hívni egy olyat a bulidra, aki téged utál, az ellenséged, akkor az a barátod egy féreg, nem?

aug. 12. 16:07
 27/59 anonim ***** válasza:
48%

"25.: Hazudsz! A magyarok érdekeit nem kéne érvényesíteni, ha az oroszoké lenne Kárpátalja."

Nem, valóban nem kéne érvényesíteni, mert el lenne hurcolva a francba az összes. Mondjuk örülök, hogy szerinted az oroszoknál lenne a legjobb helyen a kárpátaljai magyarság, miközben szerinted én nem vagyok magyar. :)

"Azt tudod, hogy ott náluk rengeteg kisebbség él?"

Igen, épp most viszik őket az Ukrajnai vágóhídra. De önmagában semmit sem jelent az, hogy egy országban kisebbség él. Jugoszláviában is sok kisebbség élt, az Oszmán birodalomban, most Szlovákiában meg Romániában is. Ezek ettől jó államok voltak?

"Oroszország korrekt volt hozzánk"

Mikor? 48-ban? A balkáni szarkavarásaikban? Az első világháborúban? Az ide exportált kommunizmusban? A második világháborúban? A málenkij robotban? A fél évszázados megszállásban? 56-ban? Az évtizedes elnyomásban? Miben voltak bárkihez is jók az oroszok az elmúlt 150 évben?

"Te pedig ha magyar lennél, és nem csak annak gondolnád magadat, akkor nem akarnál a szövetségi rendszerünkbe egy olyan országot, akik az oroszok után a magyarokat gyűlölik a leginkább."

Az átlag ukrán pont magasról lef..ssa a magyarokat. Annyit tud rólunk, hogy valami elhanyagolható kisebbség vagyunk az ország nyugati felén, meg hogy Orbán úgy jár ki Moszkvába, mintha még létezne a Varsói szerződés és mi valami utolsó csicska nyaloncok lennénk.

"Egy egyszerű példa, ha egy barátod megakar hívni egy olyat a bulidra, aki téged utál, az ellenséged, akkor az a barátod egy féreg, nem?"

Egy egyszerű példa: a telepi suttyó kiveri a fogaidat, összetöri kezedet-lábadat, aztán utána annak örülsz, hogy holnap egy másikat pofóz, aki egyszer nem köszönt neked a boltban. :) Tipikus birka fideszes vagy, az a helyzet.

aug. 12. 16:19
 28/59 A kérdező kommentje:

27.: Azokat a kisebbségeket viszik el, akikkel baj van. De amúgy hová hurcolják el őket, a háborúba? Nem mindegyik kisebbséget szívatják. Pl. volt náluk egy olyan, amelyik elárulta, hátba szúrta az oroszokat a háborúban, és azoknak máig nem bocsátottak meg, na ők tényleg kapják az áldást. A fejlett nyugaton meg hogyan él egy kisebbség ugyanilyen esetben?? Kárpótlásokat kapnak, mindenki hajbókol nekik, nem győznek tőlük bocsánatot kérni.

". De önmagában semmit sem jelent az, hogy egy országban kisebbség él."

Az viszont annál beszédesebb, ha tűnnek el.

"Igen, épp most viszik őket az Ukrajnai vágóhídra. De önmagában semmit sem jelent az, hogy egy országban kisebbség él. Jugoszláviában is sok kisebbség élt, az Oszmán birodalomban, most Szlovákiában meg Romániában is. Ezek ettől jó államok voltak?"

Az a Szovjetunió volt, most Oroszország van már egy ideje, és igen, ők mikor voltak hozzánk inkorrektek?

" Orbán úgy jár ki Moszkvába, mintha még létezne a Varsói szerződés és mi valami utolsó csicska nyaloncok lennénk."

Ha meg nem járkálna sehová, akkor az lenne a baj. Nem az a dolga, hogy járkáljon minél több helyre? Oda meg minek menne, ahol nem tisztelik, ahol utálják? Hogy kioktassák az olyan erkölcs bajnokok, akik 20 millió feketét öltek meg a gyarmatosításuk idején.

"Tipikus birka fideszes vagy, az a helyzet."

Hoppá, egy hazaáruló komment, csak kibújt a szög a zsákból, és még azt írtad, hogy te magyar vagy :) Akkor miért harapsz a honfitársaidba?

aug. 12. 16:55
 29/59 anonim ***** válasza:
28%

"27.: Azokat a kisebbségeket viszik el, akikkel baj van. "

Jjjjjaaaaa, hát akkor jól van tényleg! Ha csak azt, amelyikkel épp baja van az aktuális diktátornak, akkor rendben! És mi lesz, ha Putyinnak nem fognak tetszeni a magyarok? A mindenkori magyar kormány zsarolható lesz örökre emiatt? Vagy mi lesz, ha Putyin 2 év múlva megförmed és egy nála is vérszomjasabb diktátora lesz az országnak a következő 30 évben? Akkor is jó lesz az, hogy csak a "bajos" kisebbségek mennek a darálóba? Ugye te ezt nem mondod komolyan. És megint: MÉG ÉN NEM VAGYOK ELÉG MAGYAR, te bezzeg vágóhídra vinnéd a honfitársaidat. Besz..rok. Én itt kiszálltam ebből, remélem még nem nőtt be a fejed lágya és egy kicsit magát túl okosnak képzelő tini vagy...

aug. 12. 16:59
 30/59 anonim ***** válasza:
30%

"Ha meg nem járkálna sehová, akkor az lenne a baj. Nem az a dolga, hogy járkáljon minél több helyre?"

Egyébként segítek: nem, nem az a dolga miniszterelnökként, hogy járkáljon, főleg nem papíron ellenséges diktatúrákhoz úgy, hogy semmiben nem szolgálja az ország érdekeit. De gondolom ezt totál hiába írom.

"Hoppá, egy hazaáruló komment, csak kibújt a szög a zsákból, és még azt írtad, hogy te magyar vagy :) Akkor miért harapsz a honfitársaidba?"

Na, csak kibújt tényleg. Aki fideszes, az magyar, a többi meg nem. Remek. Elértünk ide is.

aug. 12. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!