Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha hivatásos katonának jelentk...

Ha hivatásos katonának jelentkeznék, olyan helyre, ahol a rangban van tól-ig lehetőség, ott "alkudozhatok", hogy mi legyen a rangom?

Figyelt kérdés
A kérdés elméleti, 48 éves nő vagyok.

júl. 29. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na ne! Ezt komolyan irod #10? Ha olyan alakulat, orul, hogy megvannak a vegtagjai es annyira balek, h jonni akar. :D

Melyik alakulat erdekelne? Btw lehet alkudozni, mindig probalnak lentebbi rendfokot adni, ha olyan a vegzettseged, akkor ne hagyd magad, en is kuharcoltam egy jot magamnak, ez mondjuk attol fugg,h mennyire fontos neked ez es mennyire latjak az arcodon.

Ezt ugy kell, mint a piacon mikor alkudni akarsz az arbol.

Mi a vegzettseged? Az alapjan megmondom mennyire kellesz a seregnek, ill. h hol.

aug. 3. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Kösz a választ. Ebben a korban, két gyerekkel már nem akarok váltani.

Azért kérdeztem, mert egyszer a munkahelyemen meghirdettek egy oszt. vez. állást, majd az egyik jelentkezőnek csop vez. pozíciót ajánlottak. Azt mondta, neki az is megfelelt volna, de ha elfogadja, azt a következtetést vonják le, hogy vele bármit meg lehet tenni.

aug. 4. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!