Ha hivatásos katonának jelentkeznék, olyan helyre, ahol a rangban van tól-ig lehetőség, ott "alkudozhatok", hogy mi legyen a rangom?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti, 48 éves nő vagyok.júl. 29. 15:03
1/12 anonim válasza:
Hogyne, te csakis tábornok legyél, nekik jobb a kaja.
2/12 anonim válasza:
Katonaságnál parancsot teljesítesz.
Alkudozni a piacon sem lehet már.
Magas színvonalon végzed a képzést, folyamatosan képzed magad, helyt állsz, lépkedhetsz a ranglétrán.
A lehetőség adott, az adottságaidon, tehetségeden, képzettségeden múlik.
4/12 anonim válasza:
Hivatásos katona? Na, akkor első lecke: Mari néni a menza konyhán mondhatja, hogy rang. Neked rendfokozat.
5/12 A kérdező kommentje:
#4 Írtam, hogy a kérdés elméleti.
júl. 29. 15:20
6/12 anonim válasza:
Hát akkor máris tanultál valamit! Az internet csodája
7/12 anonim válasza:
TeRRRRRRmészetesen!
Chip-and-dale fiúkat pedig hétfőn-szerdán-pénteken hívhatsz a szolgálati helyedre a 10 órai villás reggeli és a jakuzzi után!
Kedden szünnap!
Csütörtökön könnyű drog-party!
Szombaton délelőtt leszbikus show!
8/12 anonim válasza:
#4Örülök, hogy megtaláltad a lényeget.
9/12 anonim válasza:
Eszem ágában sem volt a lényeget megtalalni. Környezetvédelmi társadalmi munkát végeztem.
10/12 anonim válasza:
Az elméleti kérdésedre a gyakorlati válasz: 48 évesen nem fogsz felszerelni akkor sem ha férfi lennél. Rengeteg tapasztalt katonát küldtek el az életkora miatt (szerintem idő előtt), nemhogy 0 km-s 48 évest felvegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!