Megkérdeztem a mesterséges intelligenciát, hogy ha azt szeretném, hogy Ukrajna olyan súlyos veszteségeket szenvedjen, amiből nem igazán tud felépülni akkor támogassam vagy ellenezzem a neki küldött fegyverszállításokat. Igaza van?
Elnyújtott Konfliktus: A fegyverszállítások lehetővé teszik Ukrajna számára, hogy tovább küzdjön, ami hosszabb ideig tartó konfliktust eredményezhet. Ez hosszú távon jelentős gazdasági, katonai és emberi erőforrásokat emészt fel.
Folyamatos Pusztítás: A tartós harcok miatt Ukrajna infrastruktúrája, gazdasága és társadalma súlyos károkat szenvedhet. A háborúban mindkét fél veszteségeket szenved, de Ukrajna, mint a védekező fél, különösen sérülékeny.
Ha az a cél, hogy Ukrajna súlyos, hosszú távú károkat szenvedjen, a fegyverszállítások fenntartása a legvalószínűbb módja annak, hogy a konfliktus elhúzódjon, ami folyamatos emberi, gazdasági és infrastrukturális károkat okoz.
A chatGPT nem katonai szakértő hanem társalgási...
csak jelzem
Faxság.
Úgyis a fejünk felett azt csinálnak a hatalmasok amit akarnak...
Most éppen ebből van biznisz.
Sajnos ezt én is észrevettem többször hogy néha nem kapcsol össze logikai dolgokat.
Viszont ha előtte részeltesebben átbeszéled vele a haderő, emberállomány, támogatás, gazdasági szempontokat akkor már több szálon gondolkodik és jobb elemzést tud adni.
Én többször visszaírtam már olxat hogy ez logikailag téves mert....megindokolotam és erre írta hogy számitásba vette és igazam van.
Nem tud annyira komlexen gondolkodni.
De az tényleg jó ha úgymond több logikai feltételt hozol be manuálisa akkor már sokkal jobb.
A Chat gpt nem gondolkodik. Logikája csak a nyelvtani rendszerekkel foglalkozik. Célja pusztán a nyelvtanilag helyes és értelmes mondatszerkesztés.
Nem ad szakmai elemzést semmilyen szaktudományban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!