Aki ténylegesen (!) háborúpárti, az egyben pszichopata is?
Nekem ez az egész háborúpártiság olyan nem is tudom, milyen...
Háborúpárti lennék, mert azt gondolom, Ukrajnának joga megvédeni a területeit, és megértem, hogy nem mondja azt, hogy oké, Putyin, jobb a béke, a tiéd lehet?
Mert itthon kb azt tekintik háborúpártinak, aki ezen a véleményen van, nem azt, aki azt mondja, figyu, Putyin, akadj le róluk és fejezd be a háborút?
Mindig van egy "nagyobb jó" amiért megéri háborúzni. Nyilván amikor az ember a lövészárokban van vagy épp valamelyik szerette, akkor elgondolkozik azon, hogy ez mennyire is volt jó ötlet.
Ugyanakkor ez "szent cél" sokszor pont az, hogy ne terjedjen tovább egy konfliktus és ne okozzon még nagyobb károkat, ne kerüljön még több ember halálába.
"Ukrajnának joga megvédeni a területeit" joga van de megéri számára? Mert lehet majd x négyzetkilométerrel nagyobb lesz Ukrajna csak épp a lakosságát elveszíti azért, mert 2014-ben az ukránok fele úgy gondolta, hogy a nyugati közeledés az jó lesz nekik.
"kb azt tekintik háborúpártinak" szerintem azt tekintik háború pártinak akik azt hiszik, hogy Oroszország nélkül lehet majd ezt a konfliktust rendezni és úgy csinálnak, mintha az ukránoknak lenne esélyük vagy épp lenne értelme annak amit csinálnak.
Oroszország az agresszor, az ukránoknak joguk van védekezni csak épp amikor ezt teszik az nem az ő érdekeiket szolgálja de megkockáztatom még az átlag nyugati emberét se.
ma 10:39
A Minszki egyezmények során ezt kérték az oroszok, hogy további területeket kapjanak?
Egyáltalán a világ legnagyobb országa számára miért jó ha még 1-2%-kal nő a területe? És közben alsó hangon több százezres katonaságot/ rendőrséget kéne állomásoztasson Ukrajnában, hogy stabilizálja a helyzetét? (USA-nak se ment az afgánok/irakiak "pacifikálása" pedig nekik több pénzük volt rá, az oroszok miért hinnék, hogy nekik sikerülni fog?)
Aki szerint az oroszoknak Ukrajna elfoglalás a célja azok vagy meg vannak vezetve vagy direkt csúsztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!