Van aki még mindig az gondolja, hogy Magyar Péter nem egy pszichopata szónok, érzéketlen napraforgó érdekember?
jún. 8. 10:52
3/10 anonim válasza:
Erre a hashajtásokat hozod mint legit forrást?
Engedd el bástya...
4/10 anonim válasza:
Van aki meg mindig ilyen hulladekokbol probal tajekozodni? 🙄
6/10 Tuske29 válasza:
Minden politikus érdekember.Mi addig vagyunk jók,megbecsültek az ő szemükben,amíg rájuk húzzuk az x-et,utána el vagyunk felejtve,akárcsak az ígéretek,amiket tettek.
Mindegyik lop,csal,hazudik és ez Péterrel sem lesz másképp.
8/10 Senior Séf válasza:
Én nem gondolom azt. Egyszerűen nem veszem a fáradságot, hogy bármit is gondoljak róla.
9/10 anonim válasza:
"Van aki még mindig az gondolja, hogy Magyar Péter nem egy pszichopata szónok, érzéketlen napraforgó érdekember?"
Van bizony, és egyre többen leszünk.
13:50 vagyok félre érthető volt a válaszom ezért idézem a kérdezőt itt.
10/10 anonim válasza:
Fú, életemben először megnéztem, mit ír ez a szennyoldal... Hát azonkívül, hogy minősíthetetlen stílusban pocskondiázzák MP-t, én nem nagyon értem mi itt a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!