Nők, hány embert lennétek képesek mozgósítani egy incel polgi esetén?
A hadsereg valószínűleg tehetetlen lenne egy ilyen helyzetben, hiszen túl kicsi és mindkét oldalon tömegesen szerveznék az önvédelmi erőket, szétszórva kelnének fel és azt sem tudnák kik ellen vessék be a fegyveres erőket.
A nők lennének a főszervezői a bulinak, hiszen pánikszerűen mozgósítanának minden elérhető férfit hogy védje meg őket. Míg az incelek a puszta életben maradásért szerveződnének, hiszen a feminista felkelők vadásznának rájuk akkor is ha nem csináltak semmit.
A nők mekkora erőket lennének képesek mozgósítani hogy megpróbálják vérbe folytani a véres ellenállást?
"Ezért felesleges a hozzászólásod, mert nem is próbálsz a kérdésre válaszolni"
Ahogy írtam, válaszoltam a kérdésre, csak neked nem tetszik. De hogy tiszta legyen, megmutatom, mi volt a válaszom. :)
Ez: "Nem lovagolja meg, mert (mint tudjuk) az incelek soha, semmit sem tesznek magukért, csak a könnyes taknyukat nyeldekelve hisztiznek. Fölösleges "incel polgárháborúról" elmélkedni, mert ilyen egyszerűen sosem alakulna ki. Max egy tucat rinyáló incelről beszélünk hazai viszonylatban, melyek egy szűk rétege itt helyesel egymásnak, a többségük viszont itt sem venne részt semmilyen forradalom megszervezésében. Az incelek csak rinyálnak. 🙂"
Ha valami nem érthető, szólj és megmagyarázom. :)
A sértegetés nem válasz a kérdésre 21#
A sértegetés csak provokáció amelynek nem ad választ, helyette megpróbálja kiprovokálni a másik visszatámadását hogy azt kihasznalva tovább sértegethess.
Kösz de ebbe a játékba nem megyek bele
Nem engem sértegetsz, hanem az inceleket, ahelyett hogy a kérdésre próbálnál válaszolni.
A sértések mivel semmivel nincsenek alátámasztva ezért puszta sértegetések maradnak, amik válasznak nem tekinthetők
Ha a fejed tetejére állsz akkor sem
Bár szerintem most jön az hogy akkor elkezdesz engem sértegetni, hiszen a magadfajta troll máshoz nem ért
Kicsit vicces, hogy másokat vádolsz provokációval, miközben maga a kérdés a provokáció.
Az is röhejes, hogy egy incel roncsként mennyire önérzetes vagy, miközben arra vered a mikropocsodet, hogy majd te alapvető jogokat fogsz elvenni embertársaidtól, mert egy éretlen duzzogó kis pocs vagy, aki képtelen felnőni és felelősséget vállalni a nyomorult életéért.
"Bár szerintem most jön az hogy akkor elkezdesz engem sértegetni, hiszen a magadfajta troll máshoz nem ért"
Na, megmondtam vagy megmondtam?
Egy jós veszett el bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!