Nők, hány embert lennétek képesek mozgósítani egy incel polgi esetén?
A hadsereg valószínűleg tehetetlen lenne egy ilyen helyzetben, hiszen túl kicsi és mindkét oldalon tömegesen szerveznék az önvédelmi erőket, szétszórva kelnének fel és azt sem tudnák kik ellen vessék be a fegyveres erőket.
A nők lennének a főszervezői a bulinak, hiszen pánikszerűen mozgósítanának minden elérhető férfit hogy védje meg őket. Míg az incelek a puszta életben maradásért szerveződnének, hiszen a feminista felkelők vadásznának rájuk akkor is ha nem csináltak semmit.
A nők mekkora erőket lennének képesek mozgósítani hogy megpróbálják vérbe folytani a véres ellenállást?
Amúgy polgàrmesternek olyan sok hatàsköre nincs.
Nem mondhatja egyik napról a màskra hogy akkor most rabszolgasàg meg népírtàs a vàrosban. Bírósàg megint külön hatalmi àg, arra se parancsolhat. Meg lehet nyugodni.
Ha incel a polgàrmester azaz definició szerint önszàntàn kívül nem jut nőhöz, az nem jelenti azt hogy igazsàgtalanul is fogja vezetni a vàrost. Ha meg mégis, akkor azt bírósàg elött meg lehet tàmadni,.az ügy jellegétől függően megfelelő panaszt bejelenteni. Polgiból sajnos nagyon sok meg is ijedmikor egy miniszteri vagy àllamtitkàri levelet kap. Főleg a kis településeken. De mielött megkérdezed, ezek az emberek se tehetnek meg bàrmit. Alkotmànybírósàg ha úgy làtja a kétharmados sarkalatos törvényt visszabssza ha az sérti az alapjogokat.
Az hogy incel a polgi nem jelent semmit. Az ha nőgyűlölő incel max azt jelenti hogy nem lesznek nőket segítő beruhàzàsok a településen. De nem azt hogy làncra verik a nőket és szexbàbút csinàlnak belőlük európa közepén. Ne viccelj màr, 14 éves vagy?
"Az incelek sosem polgárháborúznának, azért incelek mert félnek ezért nincs nőjük."
Már írtam hogy nézhetne ez ki
Namost én nem vagyok incel, csak a téma érdekel, szóval mellőzzük továbbra is a személyeskedéseket!
A helyzet úgy nézne ki hogy az incelek valóban sosem kelnének fel, akármilyen sz.r is nekik.
Viszont ha történne valami szörnyű terrorcselekmény, valami nagyon brutális, esetleg sorozatban az nagyon megrázná az országot, detabilizálhatja azt. Ha ezt meglovagolja pár incel és uszításba kezd, az egy ilyen felfokozott és instabil hangulatban simán vezethet oda hogy maguk a nők szerveznek önvédelmi csapatokat férfiakból, vagy akár csak kisebb csoportokban kezdenének hajtóvadászatba, önállóan. És ez az ami polgiba torkollhatna, nem egy incel forradalomról ábrándozok.
Nem állítom hogy ilyen lesz, a kérdésem nem több ócska teóriánál
"Már irtam hogy nézhetne ez ki"
Már írtuk, hogy ez miért nem valósulna meg soha az életben.
"Ha ezt meglovagolja pár incel és uszításba kezd, az egy ilyen felfokozott és instabil hangulatban simán vezethet oda hogy maguk a nők szerveznek önvédelmi csapatokat férfiakból, vagy akár csak kisebb csoportokban kezdenének hajtóvadászatba, önállóan."
Nem lovagolja meg, mert (mint tudjuk) az incelek soha, semmit sem tesznek magukért, csak a könnyes taknyukat nyeldekelve hisztiznek. Fölösleges "incel polgárháborúról" elmélkedni, mert ilyen egyszerűen sosem alakulna ki. Max egy tucat rinyáló incelről beszélünk hazai viszonylatban, melyek egy szűk rétege itt helyesel egymásnak, a többségük viszont itt sem venne részt semmilyen forradalom megszervezésében. Az incelek csak rinyálnak. 🙂
"Fölösleges "incel polgárháborúról" elmélkedni, mert ilyen egyszerűen sosem alakulna ki."
Persze hogy az, kb. annyira mint neked megszólalnod ebben a kérdésben
"Persze hogy az, kb. annyira mint neked megszólalnod ebben a kérdésben"
Ennyi? Tényleg ennyit sikerült visszavágnod?🤣 Vagy az a baj, hogy válaszoltam a kérdésre, de neked nem tetszik?😃
Ettől még így van. Az incelek sosem tesznek magukért semmit, ezért nem is lesz soha, semmilyen "incel polfárháború/forradalom".😉
Visszavágni?
Ezek szerint te támadsz engem válasz helyett, saját szavaid szerint. Ezért felesleges a hozzászólásod, mert nem is próbálsz a kérdésre válaszolni
Akik válaszoltak azoknak köszönöm, akik meg veszekedni jöttek, azok menjenek inkább máshová!
"Megválaszolta, hogy miért eleve lehetetlen."
Nem válaszolta meg ezt így senki
Hiszen megírtam hogy lehetséges és azt is megírtam miképpen az, és erre nem reagált konkrétan senki
A puszta alaptalan tagadás nem válasz, csak támadás, annak is gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!