Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Fiatalok! Ti harcolnátok...

Fiatalok! Ti harcolnátok Oroszország ellen, ha ezt várnák tőletek?

Figyelt kérdés
Értékelem ha a korotokat is leírjátok.

jún. 4. 12:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
29%

Nem, de az 0rban-maffia ellen harcolnék egy polgárháborúban.

30/F

jún. 4. 13:02
 12/35 anonim ***** válasza:
72%
Elég távoli rokonaim laknak kint, és csak pár évente megyek ki,így nem ismerek ott sok embert. Meg alapvetően jól érzem magam itthon, akik közel állnak hozzám, itt laknak, Budán lakom,van nyaralónk a Balatonnál, van egy jól fizető állásom egy multinál. A kormány hülye propagandája mondjuk elég idegesítő,de önmagában emiatt nem megyek külföldre.
jún. 4. 13:03
 13/35 A kérdező kommentje:
Ja, értem.
jún. 4. 13:04
 14/35 A kérdező kommentje:
13.02-es miért, szerinted lesz polgárháború?
jún. 4. 13:04
 15/35 anonim ***** válasza:
0%

"Engem elvi szinten érdekel a fiatalok háborúhoz való hozzáállása."

Akkor ezt illene kormális keretbe foglalni, mivel nem ugyanazt a választ kapod a jelenlegi "riogatós" helyzetben, mint akkor amikor tényleges honvédelemről van szó, ahol vagy harcolsz vagy menekülsz. :)

jún. 4. 13:16
 16/35 anonim válasza:
91%
Hát a fidesz rezsimért, meg ezért a nyuggerisztánért fel se kelek, nem hogy harcoljak.
jún. 4. 13:17
 17/35 A kérdező kommentje:
Azért a jelenlegi helyzetben kérdeztem, mert konkrétan egy Oroszországgal vívott háborúhoz való hozzáállásuk érdekel. Ami nem honvédő háború lenne, mivel nem mi vagyunk Oroszország ellenségei. Mondjuk a válaszolók többségének ez átjött szerencsére.
jún. 4. 13:20
 18/35 anonim ***** válasza:

Senkiért sem mennék! Pláne nem más harca miatt. Még a Nyugatért se nem hogy Keletért.

9# Nem kell Oroszoknak terjeszkedni Mo-ig.

Elég ha a Nyugat fegyveresen támogatja Ukrajnát vagy akár beavatkozik katonailag, nem védelmileg. És Oroszok berágnak akkor ott is van az eszkalált háború.

Amúgy ha nagyon muszáj lenne harcolnék Oroszok ellen.

Mivel Nyugatinak tartom magam. Nem Keletinek.

Nyaraltam, dolgoztam Nyugaton. Rokon is, ismerős is.

Hülyén jönne ki ha azok ellen fordulnék...

De ők sem érdemelnék meg amúgy a támogatást mert bele vinnének a Ruszki háborúba.

jún. 4. 14:27
 19/35 anonim ***** válasza:

Ja 18. Vagyok:

35/F

jún. 4. 14:28
 20/35 anonim ***** válasza:
28%

Így viszont a kérdés kitaláció, mivel ilyennek a lehetősége sem áll fenn.

Aki a hivatásos állomány része az parancsot teljesít és megy ahova küldik, nekik nincs más lehetőségük a többiek pedig nem katonák.

Szóval ez vagy propapagandahülyesêg vagy natúr hülyeség, de a vége mindkettőnek ugyanaz..

jún. 4. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!