Fiatalok! Ti harcolnátok Oroszország ellen, ha ezt várnák tőletek?
Figyelt kérdés
Értékelem ha a korotokat is leírjátok.jún. 4. 12:37
2/35 anonim válasza:
Nem, de szerencsére nem is várja senki, megvan a NATO oldaláról erre a megfelelő haderő, nem kell, hogy én harcoljak. Ha viszont elvárnák, lelépnék. 35 éves vagyok.
3/35 A kérdező kommentje:
Én se harcolnék.
jún. 4. 12:41
4/35 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem,de nem is tartok tőle,hogy bekövetkezik ilyen. Amúgy meg Svájcban laknak rokonaim, ha valóban fennállna ennek a veszélye,hogy besoroznak, oda mennék. 32 vagyok.
5/35 A kérdező kommentje:
És most hogyhogy nem ott élsz?
jún. 4. 12:46
6/35 anonim válasza:
Harcoljanak a katonák, ők elvégre "ezért vannak". De szerintem nem fog odáig fajulni a dolog, hogy NATO területre érjen. Most 44 vagyok, de fiatalon se harcoltam volna.
7/35 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted hamarabb véget ér az egész, minthogy civileket vessenek be szerte Európából?
jún. 4. 12:51
8/35 anonim válasza:
Hétköznapi embereket szerintem egyáltalán nem fogsz látni EU (NATO) oldalról. Ukrajna után az összes ország NATO tag, szóval ha bővül is a háború, akkor szerintem nem Európa felé fog.
9/35 anonim válasza:
Ez megint ilyen riogatós propaganda kérdés?
800 napja tart a háború és az oroszok még Kijevig sem jutottak el. Ha neked Oroszország ellen kellene garcolnod az azt jelentené, hogy az orosz csapatok átlépték a magyar határt. Szerinted reális,hogy ez a közeljövőben bekövetkezik?
10/35 A kérdező kommentje:
Ellene vagyok a riogatásnak. Megteszi azt a kormány. Engem elvi szinten érdekel a fiatalok háborúhoz való hozzáállása.
jún. 4. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!