Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki hogyan készül a háborúra?

Ki hogyan készül a háborúra?

Figyelt kérdés

Én vettem öt liter pálinkát, húsz kiló lisztet, öt kiló grízt, a sót, cukrot tésztát nem tudom, de mindig veszek pár kilót, ha vásárolok.

Bor az van, olajat is szoktam még, meg konzerveket.

A pénzem felét csak kivettem a bankból, pedig ott jobb helye lenne, de ha beüt a krach, akkor már nem lehet majd a bankból kivenni.

Aztán meg magokat is veszegetek, mert ha esetleg élve maradok, akkor tudjak mit ültetni majd, ha semmi sem lesz a boltokban.

Fegyvert is kell majd szerezni, eddig csak légpuskám van, igaz felturbózva, dupla rugóval, meg jó erős íjam, de lőfegyver is kell hamarosan munícióval.

Ti hogyan készültük a háborúra?

2024. máj. 31. 07:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vegyél kettő CB radiót, kézzel tekerhető lámpát, csinálj egy fagázosítót és vegyél hozzá egy generátort, vegyél akkumulátorokat, napelemet, csinálj víztisztítót, csinálj vadcsapdákat, tárazz be műtrágyából, tarts tyúkokat.
2024. máj. 31. 09:59
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 na ezek azok, amik egy háború közepén szart sem érnek. Jönnek a katonák úgyis elvisznek mindent, amit nem lőnek szét.
2024. máj. 31. 10:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert nem lesz😆😆😆
2024. máj. 31. 14:23
 14/19 A kérdező kommentje:

Lenni lehet, hogy nem lesz, mert már van.

Na és a NATO már benne van könyékig.

2024. máj. 31. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az országunkba biztosan nem lesz nyugi🙂
2024. máj. 31. 14:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Tudom én, hogy először mi támadunk majd, így nem nálunk lesz az öldöklés, de hátha a ruszkik lesznek az erősebbek...
2024. máj. 31. 14:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Az előfordulhat könnyen. Eddig lebecsűlték az oroszok haderejét tévesen. Lesz még mit aprítani🙂mi az h mi támadunk. Semmit nem fogunk támadni nyugodj bele. A média mossa az agyakat folyamatosan. Hogyan félemlítsék meg az embereket ehhez értenek. Előszőr a kovid, most meg ez.
2024. máj. 31. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Azért óvatosan az ilyen kijelentésekkel, hogy "áá, nem lesz semmi".

Többször volt már ilyen a magyar történelemben, aztán mégis lett valami.

2024. jún. 1. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Bekötöttem fixre kábellel a telefonomra a gyakorikerdesek.hu-t, hogy a legnehezebb időkben is tudjak hülyeségeket olvasni. Én így készülök. Kaja meg van mindenhol.
2024. jún. 2. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!