Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki hogyan készül a háborúra?

Ki hogyan készül a háborúra?

Figyelt kérdés

Én vettem öt liter pálinkát, húsz kiló lisztet, öt kiló grízt, a sót, cukrot tésztát nem tudom, de mindig veszek pár kilót, ha vásárolok.

Bor az van, olajat is szoktam még, meg konzerveket.

A pénzem felét csak kivettem a bankból, pedig ott jobb helye lenne, de ha beüt a krach, akkor már nem lehet majd a bankból kivenni.

Aztán meg magokat is veszegetek, mert ha esetleg élve maradok, akkor tudjak mit ültetni majd, ha semmi sem lesz a boltokban.

Fegyvert is kell majd szerezni, eddig csak légpuskám van, igaz felturbózva, dupla rugóval, meg jó erős íjam, de lőfegyver is kell hamarosan munícióval.

Ti hogyan készültük a háborúra?

2024. máj. 31. 07:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem írogatunk kitalációkat, főleg ennyire gyengét
2024. máj. 31. 07:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én berendeltem másfél tonna élesztőt és 200 tekercs wc papírt, biztos ami biztos.
2024. máj. 31. 07:45
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Nyomj egy csókot a nevemben is a környezetedben nem sokára tömegesen dőzsölő élelmiszermolyok homlokára! Gyorsan fog repülni az idő! :DDD

A szomszédjaid is fognak majd, - csak nem a lepkék homlokára, hanem a tiedre (és nem szájjal)! :DDD

És el ne felejtsél beszerezni nemzeti trikolórba öltöztetett parittyát sem, - meg kell fejelni még valamivel a felesleges rettegésedet!

2024. máj. 31. 08:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Naponta berakom a Metallica Kill 'em All c. lemezét.
2024. máj. 31. 08:32
 5/19 A kérdező kommentje:

WC papír, élesztő!

Köszi, tudtam, hogy érdemes kérdést kiírni, lesznek jó ötletek.

Fegyvertartási engedély folyamatban, nézem a vadászfegyvereket.

2024. máj. 31. 08:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
#5 érdemes lehet egy orosz és egy EU, esetleg USA zászlót beszerezni. Mindig azt kell kitűzni a házra, amilyen csapatok épp a közelben vannak.
2024. máj. 31. 08:45
 7/19 A kérdező kommentje:
Zászló nem kell, van egyébként régről magyar, de nem akarok feltűnősködni.
2024. máj. 31. 09:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A magyar nem jó, mert minket mindenki ölni fog, aki épp itt lesz.
2024. máj. 31. 09:17
 9/19 A kérdező kommentje:

Egyenlőre úgy néz ki, mi fogunk előbb Ukrajnába menni, aztán tovább Moszkvába, meg Vlagyivosztokba, megtámadjuk őket.

HArasó!

Most fejeződik be Stoltenberg beszéde, megvédjük Ukrajnát!

2024. máj. 31. 09:25
 10/19 anonim ***** válasza:
Moszkvában van jó pierog, abból sosem lehet baj.
2024. máj. 31. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!