Ki hogyan készül a háborúra?
Én vettem öt liter pálinkát, húsz kiló lisztet, öt kiló grízt, a sót, cukrot tésztát nem tudom, de mindig veszek pár kilót, ha vásárolok.
Bor az van, olajat is szoktam még, meg konzerveket.
A pénzem felét csak kivettem a bankból, pedig ott jobb helye lenne, de ha beüt a krach, akkor már nem lehet majd a bankból kivenni.
Aztán meg magokat is veszegetek, mert ha esetleg élve maradok, akkor tudjak mit ültetni majd, ha semmi sem lesz a boltokban.
Fegyvert is kell majd szerezni, eddig csak légpuskám van, igaz felturbózva, dupla rugóval, meg jó erős íjam, de lőfegyver is kell hamarosan munícióval.
Ti hogyan készültük a háborúra?
Nyomj egy csókot a nevemben is a környezetedben nem sokára tömegesen dőzsölő élelmiszermolyok homlokára! Gyorsan fog repülni az idő! :DDD
A szomszédjaid is fognak majd, - csak nem a lepkék homlokára, hanem a tiedre (és nem szájjal)! :DDD
És el ne felejtsél beszerezni nemzeti trikolórba öltöztetett parittyát sem, - meg kell fejelni még valamivel a felesleges rettegésedet!
WC papír, élesztő!
Köszi, tudtam, hogy érdemes kérdést kiírni, lesznek jó ötletek.
Fegyvertartási engedély folyamatban, nézem a vadászfegyvereket.
Egyenlőre úgy néz ki, mi fogunk előbb Ukrajnába menni, aztán tovább Moszkvába, meg Vlagyivosztokba, megtámadjuk őket.
HArasó!
Most fejeződik be Stoltenberg beszéde, megvédjük Ukrajnát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!