Csak én látom úgy, hogy Oroszországot a végtelenségig lehet provokálni?
Figyelt kérdés
Folyamatosan provokálja a nyugat, ő mindig válaszol valami borongósat, de ugyanúgy nem történik semmi. A beígért fenyegetés nem jön el. Ez nekem kezd nagyon hiteltelenné válni.máj. 28. 14:36
11/18 anonim válasza:
A politikában ALAP, hogy provokációra nem válaszolunk.
12/18 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy egyszerre írtatok. :D A 2.ra értettem.
De végül is az előtte szóló is mondott egy véleményt. Vagyis, "igen a végtelenségig lehet, mivel nem akar atomot használni."
máj. 28. 14:54
13/18 A kérdező kommentje:
Én most főleg a tettekben kifejeződő provokációra gondoltam. Arra azért szokás válaszolni, ha a néped gyilkolásáról vagy hátrányba szorításáról van szó.
máj. 28. 14:55
15/18 anonim válasza:
Nagyon türelmes nép. De ha felkurják őket, akkor nem lesz megállás.
16/18 A kérdező kommentje:
És szerinted hol tartanak ebben?
máj. 28. 15:21
17/18 anonim válasza:
Valahol két vodka és egy zuhanó repülő vagy egy javitandó korházi ablak közt.
18/18 anonim válasza:
Van benne azért valami a mondataidban, azonban vegyükk figyelembe, hogy egy szankció hatása nem azonnal jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!