Jeffrey Spender kérdése:
Miért erőltetik a végtelenségig az amerikaiak az Afganisztáni kalandot?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 14:43
1/5 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre, a tálibok még elég erősek az országban. Nem lehet csak úgy ott hagyni őket.
3/5 A kérdező kommentje:
#1: Veszélyt jelentenek a világra ? Én úgy tudtam hogy a tálibok csak afgán belügy, nem a nagyvilág dolga.
2016. ápr. 19. 00:12
4/5 Salamon Bálint válasza:
2001 szeptember 11-ig valóban csak afgán belügy volt.
5/5 A kérdező kommentje:
# A támadásokat nem a tálibok szerveztek, hanem a szaúdiak, lehet magyarázkodni, hogy azért vonultak be oda, mert ott próbáltak elrejtőzni a merényletsorozat kitervelői, de miután 2011-ben kivégezték őket, azután miért nem vonultak ki ?
Nem szeretek nagy jóslásokba bocsájtkozni, de szerintem le lehet kivételesen szögezni, hogy 5-6 év múlva, a 20. évet taposva is ott leszünk Afganisztánban.
2016. ápr. 23. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!