Csak én látom úgy, hogy Oroszországot a végtelenségig lehet provokálni?
Ha eljönne a beigért fenyegetés, akkor már nem lenne kedved itt poénkodni, sőt te sem lennél. Az elég hiteles lenne?
Nagyon idióta kérdést tettél fel... ez nem arról szól, mint alsó tagozatban, hogy "úgysem mered!".
Nézd, az oroszok nagyon le vannak maradva a többi nagyhatalommal szemben. Tulajdonképpen már az is kérdéses, hogy nagyhatalom marad-e.
Persze hogy addig lehet provokálni, csicskítani őket ameddig csak akarják. Nukleáris fegyverrel úgysem válaszolhat, egy nyamvadt Ukrajnával sem bír el, egyszerűen csíra.
Gyengék az oroszok, nagyon gyengék, és a gyengébbet mindig provokálják és szégyenítik.
Emlékezz vissza az általános iskolás éveidre, a gyerekek is mindig a leggyengébbet csicskítják. Itt is ez megy, csak nagyban.
Most a kérdés egy adott része érdekel. Valaki majd biztos felteszi a kérdést, hogy a nyugatot lehet e a végtelenségig provokálni. De úgy látszik, hogy nem. Mert már rögtön belevetették magukat a háborúba, amint Oroszország támadást indított. Szóval én ezt megválaszoltnak tekintem.
Az viszont, hogy mindig keménykedik Putyin, de sorra léphetik át nála a vörös vonalakat számomra furcsa és ennek keresem az okát, következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!