Németországi példára itthon is van esély a sorkatonaság visszavezetésére?
Két dolog :
1 - Senki sem fogja megszavazni a sorkatonaság visszaáállítását. Ott meg főleg azok után, hogy el LMBTQ-sozták a társadalmat. A sok metroszexuálissá nevelt férfinak ugyanis letörne a körme a puska kibiztosítása közben. Arról nem is beszélve, hogy a terepen szétfújja a belőtt sérót a szél. A sorkatonaság amúgy is az igazod a csordához szellemre hajaz és szaddistoid a kiképzés, de még az elgenderesedett társadalomra ezt ráareszteni nem lehet
2 - Itthon biztosan nem fogják bevezetni, mert aki megteszi az elveszíti a választást
3
"2 - Itthon biztosan nem fogják bevezetni, mert aki megteszi az elveszíti a választást"
Szerinted miért irtam amit irtam, hogy utána vezeti be?!?
Iqnuku
Kizárt!!!
Azért vezették ki 2004-ben,mert óriási pénz kidobás volt már akkor is.
Ma se lenne rá pénz,se politika,se társadalmi akarat.
Egyáltalán nem biztos, hogy Németországban bevezetik, kicsit olvass utána.
Egyébként szerintem Orbán nem merné megtenni a nagy háborúellenes programjával. Ha meg igen, akkor valószínűleg hatalmas tüntetésekre számíthat és nagy buktára.
Jelenleg az van kormányon aki anno indítványozta, majd megszavazta a sorkatonai szolgálat megszűntetését.
-gdp van az országba a 14 év hibás gazdaságpolitikának hála, miből finanszíroznál 10-20 ezer sorkatona élelmezését, elszállásolását, ruháztatását, közüzemi díjjaikat, felszerelését, zsoldját?
Nagyobb esélyed van fél éven belül bejutsz egy szakrendelésre mint a sorkatonai szolgálat visszavezetésére.
9/9
Ortopédiára szeretnék bejutni 3 hónapja, ahhoz háziorvosi beutaló kell, viszont a háziorvosom 3 körzetet visz egyedül plusz helyettesít máshol is és hozzá nem jutok be egy szutykos beutalóért, megyeszékhelyen élek nem alsómocsoládon.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!