Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az Irán által kapott szu35...

Az Irán által kapott szu35 gépek már bevethetőek? Lesz vajon jelentős legicsata Irán felett a napokban?mit tud az iráni légierő és légvédelem?

Figyelt kérdés

Állítólag ma este lesz az iráni támadás Izrael ellen 100 uav és 2 3 tuccat ballisztikus rakataval izraeli katonai létesítményekre .

Izrael nyilván válaszol lesz adok kapok.irani sz300 és Buk rendszerek is elég jók plusz a modernizalt f14 míg 29 se rossz kérdés van e már szu35 ?

Izraeli oldalon f16 f35 kemény ellenfél .

ápr. 12. 14:22
 21/91 A kérdező kommentje:

Akor helyesebben fogalmazva a kongresszus nemzetbiztonsági bizottságában ülő néhány tag jelentette ki a médiának.

Illetve izraeli képviselők és a környék összes hírszerzése.

Manapság az már nem elég hogy heti 1 szer nézel híreket ez már egy felgyorsult világ ahol bármi megtörténhet.

De tudom aki a 20sz ban szocializálódott ezt a sebességet nehezen értelmezi.

ápr. 13. 11:54
 22/91 anonim ***** válasza:

"De tudom aki a 20sz ban szocializálódott ezt a sebességet nehezen értelmezi."

Pont az a gáz, hogy te elvileg akkor nem a 20. században szocializálódtál, ennek ellenére pont azt teszed, mint egy 20. században szocializálódott ember: amit a médiában olvas, azt egyből készpénznek veszi. Ez a "holnap kitör a háború" típusú hír tipikusan olyan, amiről naponta kb. 40 helyen lehet olvasni, 20 különböző ország kapcsán.

Erre te most elolvasod a kutyafüle pont hun, hogy volt valahol egyszer egy amerikai akárki, aki talán létezett, azt mondta, hogy - de lehet hogy nem is! - amúgy lehet, hogy esetleg talán elképzelhető, hogy a szomszéd néni szerint holnap háború lesz, mert Irán rakétákat vagy robotrepülőket vagy kacsákat fog kilőni, vagy elindítani, vagy eldobni Izrael vagy valami más ország irányába.

ápr. 13. 12:55
 23/91 A kérdező kommentje:

22# majd meglátjuk.lehet tagadni a valóságot de nem érdemes.

Mondhatjuk azt hogy minden rendben van a világban és soha nem lesz jelentős háború mindenki boldogságban és jólétben fog élni bla bla..

De ha figyelembe vesszük a jelenlegi helyzet valóságát Irán tehetne mást minthogy odavagjon?

Nem teheti meg hogy ne támadjon mert az nagyobb presztízs veszteség minthogy Izrael visszavág és 2 3 bázist porig eget.

ápr. 13. 13:06
 24/91 A kérdező kommentje:

22# a te ervelesed szerint a föld lehetne lapos is hissz én nem tudom a saját szememmel látni .

Vagy lehet kamu a holdra szállás hissz azt is csak hallomásból tudom,saját szememmel nem láttam

ápr. 13. 13:10
 25/91 anonim ***** válasza:

"22# majd meglátjuk.lehet tagadni a valóságot de nem érdemes."

Ezt most pont nekem mondod? Hiszen nem volt éjjel támadás, pedig aztán hű de biztos volt szerinted. :D

"De ha figyelembe vesszük a jelenlegi helyzet valóságát Irán tehetne mást minthogy odavagjon?"

Ha a jelenlegi helyzet valóságát vesszük figyelembe, akkor az iráni rezsimnak annyira hiányzik egy háború izraellel, mint az, hogy a tehervonat szabja rájuk a rövidnadrágot. Persze másként megközelítve, az iráni vezetés csupa szó szerinti futóbolondokból áll, szóval a logikus gondolkodás nem az erősségük, emiatt elszabadult hajóágyú módjára bármilyen ökörségre képesek, akkor is, ha az árt saját maguknak.

"22# a te ervelesed szerint a föld lehetne lapos is hissz én nem tudom a saját szememmel látni ."

Mi ez a szalmabábozás? :D Én arra próbáltam utalni, hogy manapság akármiről és annak az ellenkezőjéről is tudsz olvasni, ha akarsz. Ezért érdemesebb minden ilyen szenzáció hajhász hírt feltételekkel kezelni, főleg ha a fősodratú médiában abszolút nincs szó róla, továbbá a szakértők többsége se hallott róla...

Hogy ennek mi köze van a Föld alakjához, vagy a Holdra szálláshoz, azt nem tudom, de lehet hogy téged nem kéne próbálnom megérteni. :D

ápr. 13. 13:19
 26/91 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 8 válaszba kisiklott ez a beszélgetés. Arról beszélgettek/beszélgetünk, hogy Irán akar-e támadni? De még mennyire, hogy akar. Lételemük Izrael elpusztítása, és 100%-ban komoly fenyegetést jelentenek. Figyelmeztetni Irán ellen az olyan, mint vihar előtt esővel fenyegetni. Csak szerencsére azok a sötét felhők sosem arra mentek.

A fenyegetés nem jelenti azt, hogy támadni is fognak ma vagy holnap, főleg nem olyan intenzitással, mint ahogy mindenki várja.

Egyébként pont most raboltak el egy hajót az irániak, Brit cég tulajdonában van, de egy zsidó az egyik tulaja ennek a cégnek, miközben a hajót egy svájci cég üzemelteti, akinek a származása olasz és cipruson keresztül mennek a pénzügyei, miközben a hajó portugáliai és az Egyesült Arab Emírségekből Indiába tartott filippinó legnységgel.

Eddig a piszkos munkát a jemeniekre hagyták. Bár azért Izraelnek ez nem érvágás, ha egyáltalán érinti Izraelt, mert inkább egy zsidó üzletembert érinthet.

ápr. 13. 13:33
 27/91 A kérdező kommentje:

26# az a hajó csak a kezdet ez még nem megtorlás .

Nem tudom pl USA mit művelne ha a kovetseget valaki szetbombazna?

Vagy Oroszország?

Egy ilyen helyzetben csak a raketazas segíthet

ápr. 13. 13:54
 28/91 anonim ***** válasza:

Nem a követség lett szétbombázva. Az épületben nem esett nagy kár, az épületben pedig senki sem sérült meg. A konzulátus egyik melléképületét támadták, amiben az IRGC és a palesztin dzsihadisták találkoztak. Na az omlott össze és abban haltak meg. Ilyen értelemben a támadás 100%-ban legitim minden nemzetközi jog szerint.

Ráadásul ez egy válaszcsapás volt Izrael részről, tehát még csak nem is Izrael lőtt előszőr. Viszont az adok-kapok legalább tiszta volt. Az iráni támadásban egy üres katonai raktár oldala sérült meg, az ellencsapásban pedig Hezbollah, IRGC és a dzsihadisták haltak meg. Tehát mind a 2 támadás katonai célpont ellen irányult. Ez azért nagy szó a közel-keleten.

Izrael pedig nem csak szájhős. Ezért nem tesz sok mindent Irán. Az arányosságot ha megnézzük, akkor 4m2 bádoglemez elpusztításáért Izrael megölt egy tucat terroristát egy elég precíz és nagyszabású légicsapásban. És hivatalosan ezt nem is Izrael tette, nem lett elismerve, annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy ki volt. Tehát Iránnak nagy a szája, fenyeget állandóan, aztán a sok duma mögött alig van valami, Izrael esetén, alig beszélnek, nem ismernek el sok akciót, miközben szórják az áldást az ellenségre robbanóanyag formájában. Amelyik kutya ugat, az nem harap.

ápr. 13. 15:01
 29/91 A kérdező kommentje:

Igazam lett! Újra !

Már jönnek a drónok pár óra és a ballisztikus rakéták is ebből nagy balhé lesz ahogy beszéltük.

ápr. 13. 22:23
 30/91 anonim ***** válasza:
55%

Irán 50 drónt lőtt ki, aztán újabb hullámban még 50-et és még 50-et (jelenlegi tudás szerint). A vaskupola eddig ezressével szedte le a rakétákat, és Jordánia bejelentette, hogy megvédi Izraelt, és segít neki elkapni őket, mielőtt még Izraelbe érnének. 20kg robbanóanyag van rajtuk, ami nem sok, és a drónok repülési ideje 9 óra! Szóval mindenkinek bőven lesz ideje fedezékbe vonulni. Eddig ennyi.

Jemenből mennek a rakéták, onnan Szaúd-Arábia és az amcsi haditengerészet működhet hatékonyan.

Ez eddig semmi, főleg Irántól, ha azt nézzük milyen rakétáik vannak.

De azért talán lesz még valami normális támadás is.

ápr. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!