Smerch rakétasorozatvető vagy a Tochka U balisztikus rakéta rendszer a hatásosabb?
# 46-os
" Mert a zajkeltés és a témák elterelése a fontos, nem a valóság. Az első forduló az mindig a tagadás. A második a zajkeltés,több narratíva felvázolása, hiteltelenítés azaz a "zajkeltés" ahol a zajban elvész az infó. Látod, most sem azt írja, hogy "oké ezt benéztem", hanem keresi a kiskapukat... "
Jól látom, te kritikátlanul elhiszed az ukrán, vagy akár Nyugati győzelmi jelentéseket ?
Vagy a Telegramos posztokat ?
A híresztelések szerint kettő Berijev A-50-est lőttek le, egyiket január 15. környékén az Azovi-tenger felett.
Arra még nem sikerült bizonyítékot összehozni.
Február 24.-én egy újabb Berijev A-50-es, állítólag.
Több felvétel készült a lelövésről.
Csak mivel éjjel történt, nem tudjuk, Mi volt, Berijev A-50-es, vagy Il-76-os.
És a lelövést elkönyvelő kapcsán is több elmélet született:
- ukrán F-16-os Falcon AMRAAM-el
- MQ-1 Predator Sidewinder-rel
- Sz-200-as légvédelmi rakéta
- MIM-104-es Patriot
Ha valami ennyire egyértelmű, akkor miért megy a találgatás ?
Neked miért fáj, ha valaki, mint én, továbbra is szkeptikusan állok a lelövéses dologhoz ?
Értelmes válasz helyett csak ennyi a reagálásod ?
Te nem vagy más, mint egy troll.
"Te nem vagy más, mint egy troll."
Június 18-án megkaptad az üggyel kapcsolatos hivatalos orosz állásfoglalást, a vádirat kivonatával ami részletezi mi és hogyan történt. Június 23-án te még mindig azzal fosod tele az oldalt, hogy ilyen nem történt és szerinted az az Orosz Föderáció egyik állami szervének a hivatalos kommünikéje hiteltelen. És akkor én vagyok a troll? :D :D
Sose nyomjá' full kretént.
Azért azt jó lenne tisztázni, hogy a civilek által készített felvételek hol vannak geolokálva.
Amit ír a linked az:
хутора Трудовая Армения в Каневском районе Краснодарского края.
Trudovaja Armenyija farm, Kanyevszkajai járás, Krasznodár határterület, az pedig a Kaukázus előterében van.
A Patriot légvédelmi rakétáinak a hatótávolsága 40 és 180 km között terjed.
Tokmak városa, és a Trudovaja Armenyija farm között 270 km távolság van.
Hogyan lőttek be oda Patriottal ?
Csak magamat tudom idézni:
"Mert a zajkeltés és a témák elterelése a fontos, nem a valóság. Az első forduló az mindig a tagadás. A második a zajkeltés,több narratíva felvázolása, hiteltelenítés azaz a "zajkeltés" ahol a zajban elvész az infó. Látod, most sem azt írja, hogy "oké ezt benéztem", hanem keresi a kiskapukat..."
Ügyes fiú vagy te, idővel majd megfejted a rejtélyt, esetleg kérsz máshol segítséget. :)
Jó tudni, hogy aki őszintén kérdez, az zajkeltő a te szemedben.
Az Orosz Ügyészség is feketén - fehéren leírja, hogy Krasznodár fölött zuhant le az AWACS.
Csak a légvédelem hatósugara nem passzol.
De az AWACS lelövése az Ukrán Légvédelem által ez már hitvallási tétel. Ha elfogadja az illető az Ukrán Kormány álláspontját, akkor nem lesznek kérdései, nem kell bizonyítékokat keresgélnie, mert birtokában lesz a mindenkor helyes válaszoknak. Ha nem fogadja el a kisember az Ukrán Kormány álláspontját, akkor rágódhat rajta, amíg nem hoznak törvényt ennek a tagadásról is, és mehet a sittre, mert zajkeltő :)
Jé, tökre hasonlít egy régebbi esetre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!