Smerch rakétasorozatvető vagy a Tochka U balisztikus rakéta rendszer a hatásosabb?
42-es
Az Ukrán Pravda és sok híroldal miért az Sz-200-ast sztárolják, miért nem Patriottal rukkoltak elő kapásból ?
"Eltértünk nagyon az eredeti kérdéstől."
Mert a zajkeltés és a témák elterelése a fontos, nem a valóság. Az első forduló az mindig a tagadás. A második a zajkeltés,több narratíva felvázolása, hiteltelenítés azaz a "zajkeltés" ahol a zajban elvész az infó. Látod, most sem azt írja, hogy "oké ezt benéztem", hanem keresi a kiskapukat...
Ha XY valaki az amerikaiaktól kiposztolja Telegramra, hogy odaveszett egy E-3-as Sentry AWACS, elfogadod kapásból ?
Mindkét oldal fullba tolja a retardot.
Amúgy vannak érdemibb bizonyítékok is a team vizsgálatára.
# 46
" Mert a zajkeltés és a témák elterelése a fontos, nem a valóság. Az első forduló az mindig a tagadás. A második a zajkeltés,több narratíva felvázolása, hiteltelenítés azaz a "zajkeltés" ahol a zajban elvész az infó. Látod, most sem azt írja, hogy "oké ezt benéztem", hanem keresi a kiskapukat... "
Én a Gyakori Kérdéseken láttam olyan hozzászólót, aki szerint F-16-os Falcon-nal lőtték le titokban az orosz AWACS-et :D
Az ilyen kommentelést mire véljem ?
"Én a Gyakori Kérdéseken láttam olyan hozzászólót, aki szerint F-16-os Falcon-nal lőtték le titokban az orosz AWACS-et :D"
Az orosz AWACS-nek 300-400 km-ről fel kell ismernie egy F-16-os, meg bármelyik másik nyugati vadászgép radarképét, főleg, ha saját gépeik is vannak a légtérben és azok használják a saját/idegen jelet sugárzó jeladójukat.
Amúgy ukrán Szu-27-esre nyugodtan pakolhattak olyan nyugati zavaróberendezést (volt rá 2 évük), amivel megközelíthette lőtávolba a ruszki AWACS-et és ráindíthatott 2-3 radargyilkos rakétát, amit onnan célra vezetett az AWACS saját sugárzó lokátora.
# 49
Egy AWACS-ra miért radargyilkos rakétát indítanál, miért nem sima légiharc-rakétát ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!