Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Smerch rakétasorozatvető vagy...

Smerch rakétasorozatvető vagy a Tochka U balisztikus rakéta rendszer a hatásosabb?

Figyelt kérdés
2024. márc. 29. 20:40
1 2 3 4 5 6
 41/57 Jeffrey Spender ***** válasza:
Nem én hoztam be az A-50-es légtérellenőrző repülő lelövését ide :D
2024. máj. 7. 13:58
 42/57 anonim ***** válasza:

"Szerintem a 2. AWACS lelövése is nonszensz kamu."

"Az A-50-es lelövésére nincs fizikális bizonyíték."

[link]

[link]

2024. jún. 18. 20:08
 43/57 Jeffrey Spender ***** válasza:

42-es

Az Ukrán Pravda és sok híroldal miért az Sz-200-ast sztárolják, miért nem Patriottal rukkoltak elő kapásból ?

2024. jún. 18. 20:45
 44/57 anonim ***** válasza:
Az Sz-200-as kb. a múlt század 60-as évekbeli légvédelmi rendszer.
2024. jún. 20. 10:57
 45/57 Jeffrey Spender ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy mennyire elavult az Sz-200-as, hanem hogy az ukrán győzelmi jelentésekben miért az szerepel, miért nem azt írják, hogy Sz-300-assal vagy 9K37-es Bukkal hozták össze a lelövést, úgy hihető lenne, de így ...
2024. jún. 20. 11:09
 46/57 anonim ***** válasza:

"Eltértünk nagyon az eredeti kérdéstől."

Mert a zajkeltés és a témák elterelése a fontos, nem a valóság. Az első forduló az mindig a tagadás. A második a zajkeltés,több narratíva felvázolása, hiteltelenítés azaz a "zajkeltés" ahol a zajban elvész az infó. Látod, most sem azt írja, hogy "oké ezt benéztem", hanem keresi a kiskapukat...

2024. jún. 20. 12:20
 47/57 Jeffrey Spender ***** válasza:

Ha XY valaki az amerikaiaktól kiposztolja Telegramra, hogy odaveszett egy E-3-as Sentry AWACS, elfogadod kapásból ?

Mindkét oldal fullba tolja a retardot.

Amúgy vannak érdemibb bizonyítékok is a team vizsgálatára.

2024. jún. 20. 12:23
 48/57 Jeffrey Spender ***** válasza:

# 46

" Mert a zajkeltés és a témák elterelése a fontos, nem a valóság. Az első forduló az mindig a tagadás. A második a zajkeltés,több narratíva felvázolása, hiteltelenítés azaz a "zajkeltés" ahol a zajban elvész az infó. Látod, most sem azt írja, hogy "oké ezt benéztem", hanem keresi a kiskapukat... "

Én a Gyakori Kérdéseken láttam olyan hozzászólót, aki szerint F-16-os Falcon-nal lőtték le titokban az orosz AWACS-et :D

Az ilyen kommentelést mire véljem ?

2024. jún. 20. 18:42
 49/57 anonim ***** válasza:
0%

"Én a Gyakori Kérdéseken láttam olyan hozzászólót, aki szerint F-16-os Falcon-nal lőtték le titokban az orosz AWACS-et :D"

Az orosz AWACS-nek 300-400 km-ről fel kell ismernie egy F-16-os, meg bármelyik másik nyugati vadászgép radarképét, főleg, ha saját gépeik is vannak a légtérben és azok használják a saját/idegen jelet sugárzó jeladójukat.

Amúgy ukrán Szu-27-esre nyugodtan pakolhattak olyan nyugati zavaróberendezést (volt rá 2 évük), amivel megközelíthette lőtávolba a ruszki AWACS-et és ráindíthatott 2-3 radargyilkos rakétát, amit onnan célra vezetett az AWACS saját sugárzó lokátora.

2024. jún. 21. 01:23
 50/57 Jeffrey Spender ***** válasza:

# 49

Egy AWACS-ra miért radargyilkos rakétát indítanál, miért nem sima légiharc-rakétát ?

2024. jún. 23. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!