Katonák ma már miért nem raknak kumagukról képet ki misszióknál, mint anno Myvip korában?
Bejelölt facebookon egy 5 faluval arrébb lakó hölgy, kiderült, és gondoltam is, hogy ismerkedjünk. Beszélgettünk, én nem kérdeztem erről, ő nem árult el semmit a lakhelyéről.
A pár felrakott kép alapján rögtön kivehető volt, hogy egy főutca részlete látszik, a felhasznált aszfalt színe a környéken csak ott van, emelkedik a főút ott 5%-os emelkedővel kb, a másik képen láttam egy helységnévtáblát, amin nem vettem ki a település nevét, csak azt hogy nem rövid és nem hosszú nevű település.
Utána küldött egy képet a házukról, rá is jöttem, mert csak abban a faluban vannak olyan stílusú házak.
Mindent egybevetve, google maps alapján is bejött, pontosan hol lakik.
És én csak egy gyári munkás vagyok. Akkor a kiképzett hírszerzők mit tudhatnak? Egy kép hátterének utolsó mozaikjából le lehet szűrni, hol készülhetett a kép.
Fehérre meszelt törzsű fa mellett pózolsz?
Nem a Dunántúlon vagy, mert ott az nem szokás, csakis a Hajdúságban, Ukrajnában, Romániában. De Ukrajnában más a táj, sok a nyírfa a háttérben... Na, könnyen lehet következtetni. Ezért. :)
Kérdezd meg a szomszédban dúló háború azon áldozatait, akik abba haltak bele, hogy a fronton készült információkat posztoltak az interneten - és nem volt náluk Grad ellen kifejlesztett esernyő!
Ja, - őket már ne kérdezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!