Miért nem köszönt már fel a MyVip a születésnapomon?
Figyelt kérdés
2015-ig, vagyis 9 évvel ezelőttig minden egyes születésnapomon kaptam MyVip Ágitól (admin) egy kedves köszöntést. Azóta semmi, sőt, úgy látom, több mint egy hónapja be sem lépett az oldalra. Más is tapasztalja ezt?febr. 4. 20:57
1/3 anonim válasza:
Megpróbáltam rákeresni a problémára az altavizslán, de nem találtam semmit. Na, benézek az iwiwre, hátha ott tudja valaki.
2/3 anonim válasza:
Már az is valami, hogy a teljesen halott oldalt egyáltalán fenntartják ennyi idő után is. Ez is pénzkidobás valamilyen szinten, ettől többet beleáldozni felesleges. 9 év után (alatt) biztos leesett, hogy már a botokat is lelőtték, mert az is szükségtelen forgalmat generál.
3/3 anonim válasza:
Az a vonat már elment. És te 9 éve ott állsz az állomáson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!