Hány ember köszönt titeket, mondjuk születésnapon? Vagy hányan tudják facebook-emlékeztető nélkül is a napot, és köszöntenek is? Vagy hány emberrel ünneplitek a karácsonyt például?
Faceb nincs megosztva igy szinte senki nem köszönt csak azok akikkel az életben is kapcsolatban vagyok.
Az meg nem sok.
Néha el vagyok hűlve hogy nem barátok vagy rokonok köszöntenek, hanem olyanok pl mint az ex, vagy olyan ember akivel korábban összevesztem, vagy olyan aki bántalmazott régen, a leglehetetlenebb embereknek jutok eszébe.
Akiktől meg valóban várnám mert jó a kapcsolatunk, vagy szeretem őket vagy szivemben vannak, meg rám sem írnak köszönteni.
Hihetetlen mik vannak néha.
Névnapomon pl egyetlen egy ember köszöntött fel aki korábban bántalmazott.
Egy embernek jutok csak eszébe, egy bántalmazónak.
Neha el tudnám magam bőgni.
2-3. Nem sokan tudják mikor van a születésnapom.
Facebookon egy kamu születésnap van megadva. Nem szeretem ami ott megy. Feldobja hogy X ismerősödnek születésnapja van jelezd hogy gondolsz rá. Aztán megy sorban mindenki. Az köszöntsön fel aki tudja mikor születtem.
Arra jó hogy:
1.Nem szeretném ha Facebook marketing célra használná a személyes adataimat.
2. Titkos amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!